Ірина Кудашова: «Все, про що я просила Діда Мороза, завжди збувалося!»

Школа

Ніка з серіалу Школа про новорічні плани, традиції та подарунки.

Поділитися:

До 1 січня залишилися лічені дні, і їх акторка Школи Іра Кудашова проведе з рідними в Карпатах:

У минулому році я відзначала Новий рік з друзями, а цей зустріну з сім'єю. Ми з мамою, татом і братом поїдемо на тиждень у Буковель.

Зірка підліткового серіалу розповіла, що до свята вони з батьками завжди готуються разом — прикрашають ялинку і накривають на стіл під улюблені новорічні пісні.

«Ці традиції збереглися й досі. Ще з обов’язкового — запуск феєрверку, — ділиться Ірина Кудашова. — А в дитинстві, коли я займалася у театральній студії, абсолютно кожен Новий рік самостійно ставила виставу з молодшим братом. Навіть коли за сценарієм мало бути десять акторів, усі ролі я виконувала сама (Сміється — Прим. ред.)».

@irinaa_kudashova

Також акторка пригадала найбільш пам'ятний новорічний подарунок, який їй доводилося отримувати:

«Коли я була маленькою, неймовірних вражень мені приніс ляльковий будиночок. Там навіть був ліфт, який піднімався вгору і опускався вниз!

Взагалі, Дід Мороз завжди дуже уважний до моїх побажань і дарує мені те, про що я мрію.

Торік, як я і хотіла, приніс мені гіроскутер. Лише цього разу якось не замислювалася про те, що знайду під ялинкою. Буде сюрприз (Посміхається — Прим. ред.)».

Заздалегідь Іра Кудашова намагається поміркувати про інше — про цілі та плани на наступний рік.

«Перед Новим роком я завжди записую те, чого хочу досягти за наступні дванадцять місяців. Щоправда, всі найважливіші цілі приходять в голову буквально на останніх секундах, вже під бій курантів. Головне, встигнути прочитати цей список про себе, поки годинник б'є дванадцять разів. Тоді все точно здійсниться, перевірено!

Не знаю пов'язано це з якоюсь новорічною магією або ще з чимось, але для мене спосіб працює на всі сто. Наприклад, в минулому році я написала таке бажання — «хочу озвучити фільм». На той момент не уявляла, як це мені вдасться, але врешті-решт можливість підвернулася сама».

Акторка, яка зіграла в серіалі Школа Ніку, розповіла, що майже все, про що вона мріяла рік тому, збулося:

«2018-ий для мене був дуже продуктивний. Я досягла майже всіх своїх цілей. Сподіваюся наступний рік буде таким самим і навіть краще!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Виговський: Інтерв'ю з актором серіалу Школа

Новини по темі