Вечірка-перевтілення і 101 троянда: Як Іра Кудашова відсвяткувала 20-ліття

Школа
Іра Кудашова розповіла, як відсвяткувала день народження | Ексклюзивне інтерв'ю | 1+1
Фото: instagram/irinaa_kudashova

Акторка поділилася ексклюзивними подробицями з редакцією 1plus1.ua.

Поділитися:

Цього понеділка, 7 жовтня, зірка серіалу «Школа» Іра Кудашова відсвяткувала ювілей — 20 років. А вчора вона засвітилася на презентації найочікуванішого серіалу осені «Великі Вуйки» — наче справді доросліша, але як завжди усміхнена і з сяйливими очима. Редакція 1plus1.ua не втратила можливості поспілкуватися з акторкою та розпитала, яким був її особливий день. 

Іра зізналась, що водночас і чекала 20-ліття, і побоювалася. Адже ця дата — наче рубіж між дитинством і дорослим життям. Утім, безпосередньо святкування перевершило найсміливіші сподівання дівчини. 

«Все було дуже круто! Я завжди мріяла про велике-велике свято, на яке могла б запросити всіх своїх 50 друзів. Так і сталося. Я орендувала приміщення, прикрасила його і... влаштувала вечірку-перевтілення».

На початку вечора я була в дуже милій сукні принцеси, а як тільки мені виповнилося 20 — вийшла в червоній, вже зовсім доросла Іра (усміхається).  

Кудашова додала, що вишукане червоне вбрання з ефектним розрізом спеціально для неї пошив український бренд. І це не єдиний сюрприз свята. Серед купи подарунків Іра виділила той, який здійснив ще одну її мрію:

«Мені хотілося отримати 101 троянду та величезного іграшкового ведмедя — щоб був мого зросту. І саме таким сюрпризом мене потішив друг! Це дуже довгоочікуваний, приємний і незабутній подарунок».

Щодо списку гостей вечірки, звісно, туди потрапили й колеги Іри Кудашової зі «Школи». Адже за словами акторки, навіть після завершення спільних зйомок вони всі підтримують зв’язок, а з деким — навіть стали близькими друзями. 

На моєму дні народження були Маша Кондратенко, з якою ми дуже тісно спілкуємося, та Аня Трінчер. Богдан і Олег, на жаль, не змогли прийти, але я на них дуже чекала. 

Зазначимо, що після «Школи» Іра продовжує акторську кар’єру. Зокрема глядачі 1+1 побачать її в новому сезоні «Родинних зв’язків». Інтерв’ю з акторкою можеш подивитися просто зараз: 

Також читай інші новини про Іру Кудашову:   

1. Красуня Ірина Кудашова зіграла доньку Франка в історичному фільмі

2. Іра Кудашова розповіла про найпікантніший момент на зйомках

3. Іра Кудашова про популярність, нові проекти та улюблені ролі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі