Книжковий арсенал 2021: що цікавого буде в цьому році та де купити квитки онлайн

Книжковий арсенал 2021: де купити білети, що і де відвідати?
Facebook Книжковий Арсенал

Сьогодні, 23 червня, свою роботу розпочала головна книжкова подія року – X Міжнародний фестиваль «Книжковий арсенал».

Поділитися:

Сьогодні, 23 червня, о 13:00 свої двері відкрив Х Міжнародний книжковий арсенал, який називають головною книжковою подією року. Про це розповідає кореспондент шоу «Твій день». Фестиваль традиційно проходить у приміщенні «Мистецького арсеналу» в Києві.

Через пандемію COVID-19 правила роботи Книжкового арсеналу 2021 були суттєво змінені, та додано багато новин цікавинок. Наприклад, кількість учасників зменшили на третину, а кількість запланованих подій – удвічі. Усі головні події фестивалю будуть транслюватися в онлайні.

Головна родзинка Книжкового арсеналу цього року – робота близько 200 бібліотек-посольств фестивалю у різних куточках України та світу. Наприклад, такі посольства будуть у Франції, Болгарії, США, Канаді. Буде працювати Українська хата читання навіть у Сінгапурі! У цих посольствах на час роботи Книжкового арсеналу будуть збиратися любителі книги, проводитимуться читання, онлайн-трансляції заходів фестивалю та їх обговорення.

Ще одне нововведення – купити квитки на Книжковий арсенал 2021 можна лише онлайн і лише на визначений заздалегідь час. 

В четвер 24 червня Руслана Писанка о 18.00 відвідає Книжковий Арсенал 2021. Ведуча шоу "Твій день" відвідає корнер видавництва книги зіркового фотографа Ростислава Ріпки — "Аркур.Натхнення". Руслана Писанка стала однією з фотогероїнь цієї книги — можна придбати книгу відразу з автографом ведучої.

руслана писанка

X Міжнародний фестиваль «Книжковий арсенал» буде проходити до 27 червня включно. Більше про відкриття фестивалю та його особливості цього року дивіться у випуску шоу «Твій день»: