Куди піти та що вдягнути: Гучні події листопада в Києві

Події листопада 2018 в Києві: Куди піти та що вдягнути
Фото: @anna.pogribnyak

Будьте стильними на яскравих подіях цього листопада.

Поділитися:

Ми чудово розуміємо, як багатьом жінкам важко зібратися на якийсь захід у роздумах, що ж краще вдягнути. Тому й вирішили поділитися ідеями, які надихнуть вас на створення стильних та доречних образів. 1plus1.ua знає, як цікаво та красиво провести листопад у Києві.

Ulichnaya Eda. Thanksgiving Festival

Час та місце: арт-завод Платформа, 3-4 листопада

Цього разу організатори популярного фестивалю присвятили захід Дню подяки. Кажуть, що на фесті можна буде посмакувати традиційною індичкою, яблучною, гарбузовою випічкою, теплими напоями і не тільки.

Стиль. На такому заході доречним буде кежуел або спортивний одяг. Ви маєте почуватися зручно та в жодному разі не змерзнути. Тому діставайте з шафи джинси, светри, гольфи, пальта (наприклад, модні нині плюшеві пальта та пальта в клітинку). І пам’ятайте про комфортне взуття. Образ можна увиразнити головним убором та улюбленим аксесуаром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення 90-х: Наймодніші аксесуари осені 2018

Фото: @nastiapoberezhna

Фото: @_marsees_

Прем’єра фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда»

Час та місце: 14 листопада, Жовтневий палац

Подія, на яку так чекали прихильники кіно. Бути свідком першого в Україні показу фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» можна буде 14 листопада у Жовтневому палаці. На гостей прем’єри також чекають цікаві фотозони, квести, тематичні перевтілення у костюми 20-30-х років, танці…

А вже з 15 листопада стрічку показуватимуть у київських кінотеатрах.

Стиль. Брюки, топ, піджак у трендову клітинку та стильний капелюшок. Гарну компанію цим речам може скласти і стильна .

Фото: @anna.pogribnyak

Концерт «Класика про кохання»

Час та місце: Будинок кіно, 16 листопада

Тільки уявіть: вечір, свічки та звучання шедеврів світової класики, які знані композитори присвячували темі кохання. У програмі - твори Моцарта, Шуберта, Дебюссі, Массне, Пуччіні та інших.

Стиль. Думаємо, це гарна нагода продемонструвати свій жіночий шарм та прийти на концерт у романтичному, дещо спокусливому образі. Для таких випадків не завадить мати у своєму гардеробі гарну сукню та подовжений жакет в одному тоні.

Фото: @totalwhiteofficial

Фото: @pamhetlinger

«Жіночий Квартал»

Час та місце: Жовтневий палац, 20 листопада

На цій «жіночій території» пануватиме гумор, музика і танці. 14 яскравих артисток різних жанрів жартуватимуть про те, що важливо для кожної сучасної жінки — про кохання, побут, красу, секс, і, звісно, про чоловіків.

Стиль. Звісно, для походу на гумористичне жіноче шоу можна обрати улюблену сукню. Однак є не менш цікавий варіант – базовий гольф, стильна твідова спідниця, кашкет або кепі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші головні убори сезону осінь-зима 2018/19

Фото: @onebyoneua

Концерт Джамали

Час та місце: BEL ETAGE, 23 листопада

У жовтні тренер Голосу країни Джамала випустила новий альбом. А невдовзі прихильники співачки почують її найкращі композиції, які вже полюбилися багатьом слухачам, а також пісні зі свіжої платівки «Крила».

Стиль. Джамала віддає перевагу стильним і часто неординарним вбранням. Чому б не взяти приклад зі своєї улюбленої співачки та не прийти на її концерт, наприклад, у сукні цікавого фасону, оригінально декорованому вбранні чи оверсайз-костюмі?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палітра осені: 5 наймодніших кольорових поєднань в одязі

Фото: @elena_pigul

Фото: @alina_frendiy