Марічка Падалко розповіла, яку таємницю приховала від чоловіка

Марічка Падалко розповіла, яку таємницю приховала від Єгора Соболєва | Зіркові новини | 1+1

Днями ведуча разом з чоловіком Єгором пробігла 42-кілометрову дистанцію.

Поділитися:

На фінішній прямій їх чекали син Михайло та донька Катерина. Вирази їхніх облич виказували гордість, діти вітали батьків та раділи разом з ними. До слова, бігати Марічка Падалко почала у 2015 році, і це вже другий подібний марафон, який подолала ведуча.

За її словами, найближчим часом вона хоче бігати коротші дистанції, півмарафони, а також поєднувати забіги із подорожами різними містами.

«Радість до сліз, що не зійшла з дистанції, що знову пробігла 42 кілометри. І вперше вдвох з чоловіком! Три роки від мрії зробити це разом! Дякую всій команді RunUkraine! Дякую всім, хто був на трасі. Всім, хто поставився із розумінням до марафону і, звісно, чоловіку, який пробіг зі мною всю дистанцію», прокоментувала Марічка Падалко

Ведуча зізналась, що три тижні тому підвернула на пробіжці голеностоп, і під час марафону, на 13-му кілометрі травма дала про себе знати. Спочатку Марічка просто терпіла, потім в неї промайнула думка зійти з дистанції, але вона звикла перемагати й не зупинятися на половині шляху! Падалко розповіла, що їй додало сил продовжувати біг:

«По-перше, не казала чоловіку  тоді б він наполягав, щоб ми це припинили. Казала собі: «Біль? Його немає!», уявляла обличчя дітей, які чекають нас на фініші, і це діяло як знеболювальне. Вранці у мене дуже боліла ліва рука. Усвідомила, що поки погано працювала ліва нога, активна допомогла собі лівою рукою».

Нагадаємо, що Марічка Падалко була обличчям рекламної кампанії марафону. А під час забігу всі 17 тисяч учасників отримали брошуру, на якій було зображення з ведучою.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі