Надя Дорофеєва та Володимир Дантес святкують 10 років разом: пара познайомилась в потязі і два роки приховувала стосунки

Дорофєєва і Дантес відзначили 10 років разом: зворушливі фото і привітання чоловіка
соцмережі

У 2011 році по дорозі до Криму Дантес зустрів свою дружину — саме це він повідомив Дорофеєвій при знайомстві. І мав рацію.

Поділитися:

Володимир Дантес, український співак, телеведучий, а також учасник однієї з зіркових команд "Маскараду" у соціальних мережах привітав свою дружину Надю Дорофєєву з річницею весілля. Та написав дуже зворушливі слова:

Нам сьогодні 10 років! Ми ставали особистостями поруч один з одним. І пережили всі наші зміни. Ця цифра прям шокує. Третину життя розділили. 10 років тому, коли ми ще приховували стосунки, стався один випадок. Ми про нього часто розповідали. Нас зняв папараці, Надя помітила це і я викупив карту за 100$. Десь 5 або 6 років тому ми втратили цю картку при переїздах. Про що сильно шкодували і теж говорили про це в багатьох інтерв'ю. Оскільки це відео показує нашу любов на всі 1000%. Коли готував це відео і шукав архівний матеріал, серед багатьох флешок і карт пам'яті, виявилася вона. Як? Я досі не розумію. І вважаю, це справжнє диво. Як і те що ми разом дорослішали і все одно ніщо не похитнуло нашу любов. Це справжнє диво. З нашим 5 серпня! Люблю!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖХто полонив серце Даші Астаф’євої, чим захоплюється співачка та чому з неї насміхалися в школі (відео)

Нещодавно пара відзначила 6 років у шлюбі, з приводу чого Дантес теж залишив зворушливий допис.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва одружилася після чотирьох років стосунків. Артисти познайомилися у 2011 році у поїзді,  коли їхали на спільний концерт. Надя Дорофєєва згадує: 

Ми познайомилися з ним у поїзді, коли їхали на спільний концерт. Я пам'ятаю, що Вова взагалі не звертав на мене уваги, тому я раніше за інших пішла в своє купе спати. Але через пару годин він різко відкрив двері в моє купе і сказав лише одну фразу: «Надя, я одружуся з тобою». Після чого відразу пішов.

Наступного дня артисти обмінялися телефонами, а згодом зустрілися та почали жити разом.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва

Відомо, що Володимир Дантес робив Наді пропозицію одружитися аж три рази. За словами співачки, вперше артист став на коліно через три місяці після знайомства, а вдруге — через пів року.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва

Ще через пів року, 15 січня, він знову зробив пропозицію, коли ми були за містом. Надя Дорофєєва поділилася зворушливими спогадами:

Це сталося, коли ми були за містом. Вова влаштував цілий квест, який закінчився, як не дивно, в туалеті. Саме там він і запропонував мені вийти за нього заміж. 

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва

До річниці весілля Володимир Дантес випустив новий кліп на пісню «Дівчинка». Дантес прокоментував:

Ця пісня про наше знайомство з Надею. Цього року, в серпні виповнилося 10 років як ми разом, і я присвятив цю пісню нашій першій зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча на останньому місяці вагітності демонструє талію у яскравих купальниках

Також український співак додав, що у кліпі можна побачити ті емоції, які він відчуває, коли дивиться на дружину Надю Дорофєєву.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва

Новини по темі