Хто полонив серце Даші Астаф’євої, чим захоплюється співачка та чому з неї насміхалися в школі (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Від мріяла народити дитину Даша Астаф’єва та яке нетривіальне хоббі має співачка

Дашу Астаф’єву називають найбажанішою та найсексуальнішою жінкою України, хоча в дитинстві вона вважала себе гидким каченям. Їй приписували багато романів, але вона страждала від самотності та тривалий час шукала своє кохання.

Поділитися:

Дочка машиніста та працівниці теплокомбінату, ще школяркою Даша Астаф’єва здобула славу шибайголови — так вона захищалась від глузувань однолітків. Ті висміювали її худорлявість та алергійні висипи на обличчі.

Після школи дівчинка вступила на режисерський факультет. Тоді ж серйозно захопилася вокалом, почала відвідувати кастинги, талант-шоу та модельні агенції. Зробила фотосесію у стилі Ню, стала улюбленою зіркою відомого чоловічого журналу Playboy та здружилася з його американським засновником Г'ю Гефнером. А згодом Даша Астаф’єва підкорила музичну сцену у складі групи «Нікіта», де провокувала публіку відвертими образами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Даша Астаф’єва висловилася проти хейту та булінгу – флешмоб #красивасерцем від каналу 1+1

За  іміджем легковажної бунтівниці ховалася кропітка робота в тренажерних залах, захоплення риболовлею та самотність. Якось Даша зізналася, що пережила зраду коханого і довгий час не могла закохатися знову, аж поки не зустріла бізнесмена Артема Кіма.

Я хотіла дитину з першого дня, як зустріла Артема. Він позвав мене на першу зустріч, але замість того, щоб слухати його, я сиділа та думала, яким він буде хорошим батьком. 

Та побратися тоді не судилося. Нареченого звинуватили в грошових оборудках і відібрали паспорт. Вже близько чотирьох років триває слідство над коханим. Даша Астаф’єва дуже тяжко переживала цей період. Допомагала творчість та улюблене хобі — риболовля.

яке хобі у Даші Астаф’євої

У свої 36 років Даша встигла знятися у понад 10 фільмах. Чотири роки тому вона розпочала сольну  кар'єру, а не так давно стала учасницею шоу зіркових пародій Ліпсінк Батл, де перевтілилася в ікону стилю Мерлін Монро. 

 Даша Астаф’єва у шоу зіркових пародій Ліпсінк Батл

У вільний час Даша Астаф’єва захоплюється подорожами та малює. Каже, що саме живопис допоміг їй позбутися депресії, яка була наслідком перенесення коронавірусу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф'єва у спідньому позує серед льодовиків (чарівні фото)

Дивіться відео сюжет з подробицями особистого життя Даші Астаф’євої:

Новини по темі