Новий виклик: ведучий «Сніданок.Вихідний» Олександр Попов став пластичним хірургом

Олександр Попов зіграв у серіалі Польовий шпиталь

Ведучий «Сніданок. Вихідний» Олександр Попов розповів про зйомки у новому серіалі «Польовий шпиталь».

Поділитися:

На «1+1 Україна» вже цієї осені відбудеться прем’єра серіалу «Польовий шпиталь» - медичну драму про роботу шпиталю у маленькому українському містечку на кордоні з Польщею під час війни. Зараз у самому розпалі зйомки. Одну з головних ролей – пластичного хірурга – грає ведучий “Сніданку. Вихідний”, що виходить у суботу та неділю з 7:30 до 9:30 на каналі «1+1 Україна», та актор Олександр Попов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “1+1 Україна” розпочав роботу над серіалом “Польовий шпиталь” про порятунок життя під час війни

Олександр Попов Польовий шпиталь


«Це не перша моя медична роль. Я вже грав і хірурга, і лікаря УЗД. Тому знав, як готуватися до цієї ролі. Легше запам’ятати те, в чому ти хоч трошки розбираєшся. Якщо мені потрібно вчити багато текстів з медичною термінологією, тоді я намагаюся глибше зануритись у тему, а не бездумно заучувати складні слова. Треба розуміти, про що ти говориш», - говорить Олександр про підготовку до ролі.


Ведучий каже, що ніколи не мріяв стати лікарем, але завжди було цікаво його зіграти на телеекрані.

Олександр Попов Польовий шпиталь

«Польовий шпиталь» – це місце, де збираються історії, людські долі: лікарів, волонтерів, пацієнтів, військових, переселенців.

Героя Олександра Попова звати Джеремі. Він з італійсько-української сім’ї, яка емігрувала свого часу в Маямі. Сам ведучий так розповідає про свого героя:

“Він прекрасно знає українську мову, тому що бабуся і дідусь з ним говорили тільки українською. Джеремі жартує, вивчив українську, щоб знати, куди вони ховають від нього цукерки. Світогляд в нього більше американський, так само як і стандарти і протоколи лікування. Тому приїхавши в Україну, він намагається перебудовуватися, щоб краще зрозуміти українців. Він позитивний, класний хлопець, який хоче допомогти Україні наблизити перемогу”.

Олександр Попов Польовий шпиталь

Олександр Попов Польовий шпиталь

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Битва за Київ": "1+1 Україна" покаже документальний фільм про те, як боролась Київщина у перші дні повномасштабного вторгнення

Серіал «Польовий шпиталь» зібрав каст молодих талановитих українських акторів: Лілію Цвелікову, Олександру Епштейн, Іллю Пономаренка, Костянтина Октябрського, Сергія Кіяшка, Ігоря Рубашкіна.

Премʼєра серіалу «Польовий шпиталь» відбудеться вже цієї осені на телеканалі «1+1 Україна».
 

Новини по темі