Повний місяць у березені 2022: коли буде та які енергії принесе перша Повня весни за місячним календарем

Повня 2022: коли буде Повня хробака за місячним календарем у березні та що не можна робити
Pixabay/Activedia

Повня напередодні весняного рівнодення: що не можна робити.

Поділитися:

У березні 2022 року чекаємо на перший Повний місяць цієї весни за місячним календарем. Коли чекати, які енергії він нам принесе та що не можна робити у цей день?

Повний місяць у березні 2022: коли відбудеться повня у березні за місячним календарем 

Перший весняний Повний місяць 2022 року відбудеться у п'ятницю, 18 березня, напередодні Дня весняного рівнодення, яке чекаємо 20 березня 2022 року. За місячним календарем Повня у березні 2022 настане о 9:18 за київським часом у знаку Діви — Місяць буде у Повній фазі свого циклу. Повня у Діві — чудовий час для роботи, що вимагає уваги до деталей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на березень 2022: сприятливі та несприятливі дні першого місяця весни

Повня хробака 18 березня 2022: чому так називається та особливості енергії

Назва Повні березня — Місяць хробака пов'язана із сільськогосподарськими календарями фермерів та корінних народів тієї чи іншої країни. Повня хробака завдячує своєю назвою біологічній активності навесні: відбувається підвищення температури та з-під землі починають вилазити хробаки. У першої Повні весни є й інші назви: Місяць насіння, яєчний Місяць, Місяць вітрів, Місяць плуга, Місяць воронів, Місяць снігових сліз, дівочий Місяць, цнотливий Місяць, Місяць нирок, соковитий Місяць, Місяць оновлення, Місяць зерна, Місяць снігової сліпоти. 

У повний місяць 18 березня енергія буде вириватися на поверхню, буде спонукати до зростання. У цей час ілюзії зазнаютть краху. Це насправді хороший час, коли можна починати все з початку.

Що можна робити у Повню 18 березня за місячним календарем

➤ У цей день сприятливо займатися хатніми справами, де б ви не перебували. Варто пам'ятати, що жити у чистоті добре і для ментального, і для фізичного здоров'я. Це особливо важливо, адже зустрічати Весняне рівнодення 20 березня варто у чистоті та порядку. Саме ця Повня — чудовий день для очищення енергетики вашого помешкання.

➤ Також, у цей день дуже сприятливо займатись благодійністю та допомагати тим, хто цього потребує: якщо ви вже у безпеці та більш-менш повернулись до нормального життя, не забувайте про тих, кому допомога вкрай необхідна у цей тривожний час. Нагодуйте тих, хто не має змоги купити їжі, допоможіть знайти ліки чи їжу, можливо, теплий одяг. 

➤ Пам'ятайте, що зараз потрібно берегти свої сили та не тільки віддавати, а й наповнювати себе. Вчасно їсти, спати та відпочивати.

➤ За можливості, відмовтесь від важкої їжі, алкоголю та інших шкідливих речовин. 

➤ Сприятливими також будуть будь-які водні процедури, медитації та фізичні навантаження.

➤ Дуже добре у цей день молитися за мир та душі людей, що пішли у час війни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на березень 2022: сприятливі та несприятливі дні для наведення краси

Що не можна робити в Повню 18 березня 2022 року

➤  У Повню 18 березня не можна займатися серйозними справами, приймати важливі рішення, робити глобальні кроки – складно передбачити наслідки.

Не варто сваритись з оточуючими, особливо через дрібниці та не варто нав'язувати свою точку зору.

Традиційно, у Повний місяць не рекомендовано:

►зачинати дітей,
►роблити планові хірургічні операції (окрім ургентних випадків),
►починати лікування,
►робити стрижки та косметологічні процедури,
►приймати важливі рішення та підписувати контракти.

Новини по темі