Повний місяць у лютому 2022: чим особлива Сніжна Повня за місячним календарем

Повний місяць у лютому 2022: коли відбудеться повня у лютому за місячним календарем
Pixabay/jungkook

Сніжна Повня у лютому 2022 року за місячним календарем: коли чекати та що не можна робити у цей день?

Поділитися:

Другий Повний місяць 2022 року відбудеться у середу, 16 лютого, на наступний день після Стрітення Господнього. За місячним календарем Повня настане о 18:56 (за Києвом) у знаку Лева — Місяць буде у Повній фазі свого циклу. Оскільки місяць перебуватиме в сузір'ї Лева — енергії вистачить усім знакам зодіаку. Цей період вважається чудовим часом для реалізації раніше обдуманих проєктів та втілення нових ідей.

Сніжна Повня у лютому 2022: чому так називають

Повний місяць у лютому ще називають "Сніжною Повнею", "Сніжним місяцем". Також, його називають "Голодним місяцем" або "Грозовим місяцем". З астрологічної точки зору "Сніговий місяць", "Снігова Повня" — це період кульмінації. Лютневий повний місяць отримав таку назву у давні часи, оскільки наприкінці зими випадає найбільше опадів і нашим предкам у ці дні було складно полювати. Ще одна відома назва Повні у лютому 2022 — "Ведмежа Повня", оскільки вона пов'язана з появою на світ маленьких ведмежат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2022 рік для всіх знаків зодіаку: кого очікує легкий рік, а кого — неймовірні повороти у житті?

Що не можна робити у Повню 16 лютого 2022 року

Енергія Лева в день Повні у лютому може підвищувати агресію настільки, що будь-яка дрібниця буде дратувати. Варто тримати емоції під контролем у цей період та не зриватися на рідних і близьких. Астрологи радять відкласти відвідування салонів краси, стрижки та інші процедури. Цього дня не рекомендується позичати гроші, а всі важливі справи радять перенести на інший день.

У Повний місяць не рекомендовано:

►зачинати дітей,
►роблити планові хірургічні операції (окрім ургентних випадків),
►починати лікування,
►робити стрижки та косметологічні процедури,
►приймати важливі рішення та підписувати контракти.

Сприятливі справи у Повний місяць

Корисними дні Повні є медитація, повноцінний сон, відмова від алкоголю і важкої їжі. Краще віддати перевагу воді, овочам та фруктам, а також очистити інформаційне поле від негативу. Якщо у вас давно накипіло на душі, то у цей день у вас обов'язково знайдеться якийсь вдячний слухач, точніше ви самі його знайдете. Поговоріть про свої проблеми з рідними, близькими, друзями або просто знайомими. Розмови знімуть з вас вантаж, що накопичився, і повернуть вас до доброго настрою. 

У Повний місяць рекомендовані:

► повноцінний сон
► фізичні навантаження, спорт, йога
► медитації
► водні процедури, сауна, баня, хамам
► дієта, легка їжа, фрукти, молочні продукти
► відмова від важкої їжі, алкоголю

Що не можна робити у Повний місяць, дивіться сюжет:

Новини по темі