Популярні блогери поділилися своїми мріями та закликали доєднатися до благодійної справи «Твій день. Твоя мрія»

Популярні блогери закликали доєднатися до благодійної справи Твій день. Твоя мрія

Популярні блогери завітали на "Твій день" доєднатися до благодійнної справи

Поділитися:

Популярні блогери завітали на «Твій день» доєднатися до благодійної справи, яка триває до 15 грудня. Встигніть! Для цього популярні Інста блогери Тетяна Савіцька, Марина Колодій, Аліна Лобода та Вероніка Дідусенко прийшли у студію і розповіли про свої мрії та закликали здійснювати мрії всіх та кожного у проєкті «Твій день – Твоя мрія».

Тетяна Савіцька згадує, що у неї були непрості пологи і вона перейнялася цією благодійною  ініціативою:

«У мене була дуже складна вагітність і самі пологи. Я щиро дякую усім лікарям, які врятували і мене, і мою донечку. Коли зараз мені підписниці пишуть, що вони бояться завагітніти, то я розповідаю про свій досвід. Завдяки такій благодійній справі, як "Твоя мрія" лікарі інституту Амосова матимуть змогу врятувати і маму, і дитину. Приєднуйтесь до цієї благодійної справи і ми разом допоможемо зцілювати серця малюків і мам по всій Україні».

твоя мрія блогери фото

Аліна Лобода зізнається:

«Скажу чесно, моя головна мрія була – стати мамою. У мене дві донечки, і я тішуся, що "Твоя мрія" може допомогти мати таке щастя. Я особисто зробила внесок і буду змагатися за цю червону машинку, і ви теж приєднуйтесь до цієї благодійної справи та отримуйте шанс ще й виграти подарунок».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія порятунку маленького життя завдяки проєкту «Твоя мрія»: жінка з вадою серця безпечно народила первістка у відділенні акушерської кардіології Інституту Амосова

«У мене є теж мрія стати мамою. Тому хочу підтримати цю ініціативу, щоб шансів стати мамою побільшало у тих, хто цього прагне", – розказує Марина Колодій.

блогери Твоя мрія фото

«Моя мрія – врятувати сотні, тисячі  матерів і їх діток завдяки новітній техніці, якої дуже потребує Інститут Амосова, тому долучайтеся до благодійної справи «Твоя мрія» і саме ви можете стати тими чарівниками, які будуть рятувати дитячі серця. Це дуже просто, але дуже важливо», – наголошує Вероніка Дідусенко.

Взяти участь у благодійній справі можна до 15 грудня. Переможців – власника італійської червоної машини та інших подарунків – буде оголошено 17 грудня в прямому ефірі шоу «Твій день» на 1+1. 

На сьогоднішній день вже зібрано 2 млн 885 144 грн. На перші 2 млн грн купили та передали до відділення акушерської кардіології в Інститут Амосова два німецькі реанімаційні бокси для немовлят Lifetherm, апарат для штучної вентиляції легенів CPAP. Відділенню ще дуже необхідне інше сучасне медичне обладнання, тому збір коштів триває, а подарунковий фонд «Твоєї мрії» збільшується. 

твоя мрія фото

Нагадаємо, «Твій день» спільно з благодійним фондом «Крона» та компанією «НІКО МЕГАПОЛІС» запустили благодійну ініціативу «Твоя Мрія», головний благодійний подарунок якої – італійська червона автівка зі скляним дахом! Отримати машину можна, якщо допомогти тим, хто цього дуже потребує: мамам і немовлятам з вадами серця. Для цього потрібно перейти на сайт mriya.1plus1.ua, натиснути кнопку «Хочу спробувати» та перерахувати благодійний внесок у розмірі від 200 гривень.