Співачка Майлі Сайрус покинула чоловіка заради дівчини

Майлі Сайрус покинула Ліама Гемсворта заради дівчини | Зіркове життя | 1+1
Фото: gettyimages.com

Виявляється, у зірки з’явилася коханка!

Поділитися:

10 серпня мережу облетіла новина про те, що американська співачка Майлі Сайрус та актор Ліам Гемсворт розлучаються через вісім місяців після одруження. Про це подружжя повідомило виданню People через представника Майлі:

«Ліам і Майлі розлучаються. Вони постійно розвиваються, змінюються як партнери та особистості, тож вирішили, що буде краще зосередитися на собі та своїх карєрах. Прошу поставитися до цього з розумінням».

Чутки про можливе розлучення зірок з’явилися після того, як співачка виклала нову світлину з подорожі до Італії, у яку вирушила без каблучки. Здивувала й незвичайна компанія Сайрус, якою стала 30-річна блогерка Кейтлін Картер, екс-дівчина брата Кайлі Дженнер – Броді.

А вже незабаром ЗМІ активно публікували фото, які відкинули останні сумніви шанувальників щодо причини розлучення пари. На них співачка палко цілується з Кейтлін.

Фото: usa.backgrid.com

Незадовго після оприлюднення новини прокоментувати подію вирішила й сама Майлі. Співачка поставила всі крапки над «і» в історії шлюбу на cвоїй сторінці в Instagram:

«Не борися з еволюцією, тому що ніколи не виграєш. Як гора, на верхівці якої я стою, яка колись була під водою, – зміни незворотні. Мій тато завжди казав: «Природа нікуди не поспішає, але все завжди трапляється вчасно». Це наповнює моє серце миром і надією. Мене вчили поважати планету та її процеси, і я маю намір зробити те саме із власним життям».

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Майлі Сайрус:

1. Зухвала Майлі Сайрус презентувала свій найепатажніший кліп (відео)

2. Майлі Сайрус та Ліам Хемсворт проводять медовий місяць з родиною

3. У мережі обговорюють весілля співачки Майлі Сайрус

Новини по темі