Сприятливі та несприятливі дні липня 2023 року: поради експерта "Сніданок. Вихідний"

Сприятливі та несприятливі дні липня 2023 року
Unsplash

Календар сприятливих днів на липень 2023 від майстра фен-шуй Давида Векуа

Поділитися:

Липень 2023 року за китайською метафізикою це місяць земляної кози. Це самий засушливий місяць всього року, а цього року ще більше. Загальна рекомендація пити більше води, гуляти біля водойм, не можна занадто не перегріватися, бо хто отримує багато енергії жару у цей сезон, той буде хворіти на простуди восени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на липень 2023: сприятливі та несприятливі дні для справ

Дні уваги у липні

13, 14, 18, 23.

Не приймати важливих рішень, не з’ясовувати відносин, не починати великих нових справ. Можна працювати, займатися повсякденними справами, зберігати внутрішній спокій.

Сприятливі дні липня 2023 року

► 5 липня, середа - енергія цього дня має потенціал реалізовуватись наступні 2 місяці. В цей день гарно задумувати великі справи про проєкти. Якщо вам потрібно почати важливу справу і ви сумніваєтесь коли це зробити, сміливо обирайте цей день.

► З 7 по 10 липня включно маємо суперовий період, який називається квітучі дні в сезоні з корисним божеством. Ці дні ідеально підходять для всіх позитивних справ: будь ласка, все що стосується розвитку бізнесу, влаштування на роботу, весілля, романтики, любе голубе. Дні з такою енергією підтримають вас і принесуть додаткову удачу.

► 16 липня, неділя - день трьох гармоній. Ця енергія сприяє налагодженню відносин між людьми, класно приймати нових співробітників, супер день для тімбілдінгу, для того, щоб згуртувати колективи та команди навколо важливої мети. Гарний день для початку будівництва чи ремонту. Не підходить цей день для позик та кредитів, переїздів.

► 17 липня, понеділок - річна зірка процвітання панує небом, все що стосується прибуткових, фінансових або бізнес справ буде посилено. Можна обговорювати підняття зарплатні, укладати комерційні контракти, розумно вкладати гроші в безпечні проєкти.

► 20 липня, четвер - зірка небесного щастя благословляє на щасливе сімейне життя, поліпшення відносин між коханими людьми, посилює романтичні відчуття та привабливість в очах партнера. Класний день для побачень, з'їжджатися для спільного життя та утворення сімей.