ТОП-5 цікавих фактів про Голос. Діти

Цікаві факти про Голос. Діти
1plus1.ua

Деякі з них – абсолютне відкриття.

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі 1+1 відбулася довгоочікувана прем'єра дитячого вокального проекту Голос. Діти. Ми підготували ТОП-5 цікавих фактів про проект, які розкривають секрети шоу.

1. Інтернаціональні учасники. Голос. Діти-5 — це можливість показати свій талант на весь світ і розпочати шлях до мрії. У кожному сезоні на проект приїжджають учасники з різних країн, які переконані, що саме на українському проекті вони можуть бути почутими. Так, в Голосі. Діти-5 беруть участь талановиті вокалісти не тільки з України, а й з Казахстану, Грузії, Вірменії, Молдови та інших країн.

2. Маленькі великі таланти. Юні учасники проекту є не тільки сильними вокалістами, багато з них обдаровані різнобічно. Наприклад, тринадцятирічна учасниця п'ятого сезону Софія пише власну музику, вивчає мову програмування та IT-технології. Максим з Чернівців — призер кубка світу з панкратіону. Прийшов на сліпі прослуховування і майбутній стиліст-перукар Микита.

3. Зіркові тренери також проходять кастинг. Сісти в одне з червоних крісел мріє багато українських зірок. Телеканал 1+1 прислухається до побажань глядачів, і запрошує в проект найпопулярніших виконавців, які задають тренди та є рекордсменами хіт-парадів. Але щоб стати тренером Голосу. Діти, кожен артист проходить проби в реальній атмосфері шоу. Вже після цього команда проекту приймає остаточне рішення щодо участі у проекті. У п'ятому сезоні наставниками юних вокалістів стали: співачка і молода мама Джамала, солісти гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва та Позитив, а також кумир всіх дітей і дорослих, Дзідзьо.

4. Більше 500 осіб працює над проектом. Штатні співробітники та підрядники впродовж усього проекту працюють над створенням шоу: це монтажери, освітлювачі, оператори, режисери, гримери, стилісти. Всі вони створюють грандіозне шоу національного масштабу, яке визнано однією з найкращих адаптацій проекту The Voice у світі.

5. Учасники можуть автоматично потрапити у наступний сезон. Діти, які не виступили на етапі сліпих прослуховувань, потрапляють у наступний сезон без кастингів. Цьогоріч два учасники, які не вийшли на сцену минулого сезону, автоматично потрапили на сліпі прослуховування. 

Нагадаємо, під час першого епізоду  Голосу. Діти-5 тренерів підкорила маленька Тіна Тернер, вокаліст з голосом Елвіса Преслі і хлопчик з Грузії, який зворушив до сліз всю Україну.

Ще більше цікавих виступів і яскравих вокалістів можна побачити у новому сезоні Голос. Діти-5 щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренери Голосу. Діти вразили спільним виконанням світового хіта (відео)