Влад Яма розповів про екстрім-поїздку на Мальдіви та поповнення в сім'ї

Суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма розповів деталі сімейної поїздки на Мальдіви та про нового члена родини.

Поділитися:

Суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма разом зі своєю дружиною Ліліаною розповіли "Світському життю" які у них емоції від короткої поїздки на Мальдіви та про несподіване поповнення в родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма виконав свою обіцянку дружині: "Здійснилася ще одна мрія..."

Чи не жаліє пара, що вибралася лише на п'ять днів? Розповіли:

Воно так відчувалося, ніби ми там були два тижні. У нас була і буря, і шторм, майже цунамі. Ліліана навіть вже складала план, як будемо вибиратися звідти. Справа не в тому, що 5 днів, а у тому, що ми потрапили в казку. Це не просто країна для відпочинку, це якийсь інший світ. Головне якість, а не кількість. Ми задоволені.

Коли родина була на острові Бирючий, яку вони порівнювали з Мальдівами, Влад пообіцяв дружині, що колись поїдуть на справжні. Тепер мрія збулася. Влад зізнався: на майбутнє поставив галочку, що вони обов'язково туди повернуться. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорний і білий лебідь на «Танцях з зірками»: битва образів Катерини Кухар та Іванни Онуфрійчук (голосування)

У родині поповнення: Ями завели собачку, дівчинку мальтіпу. Чи це була мрія Леона? Яма пояснив:

Це було спільне рішення, але вмовляли мене вдвох і це відбувалося майже два роки. Я дуже люблю собак, але до останнього впирався. Потім здався і зараз дуже тішуся цим.

Влад та Ліліана зізналися: це можна вважати репетицією до дитини, адже хочуть ще другу та, можливо, навіть третю.

Дивіться сюжет, де Влад Яма з дружиною розповіли, як виховують сина: