Влад Яма виконав свою обіцянку дружині: "Здійснилася ще одна мрія..."

Танці з зірками
Влад Яма поділився родинною фотографією з острова Мальдіви
Instagram/vladyama_official

Влад Яма поділився яскравим родинним фото з Мальдів.

Поділитися:

Суддя шоу "Танці з зірками" та ведучий "Твого дня" Влад Яма поділився фотографією з острова Мальдіви. Туди він, разом з дружиною та сином, полетіли лише на одну добу. Це була мрія Ліліани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Драматична історія кохання Влада Ями та його дружини Ліліани: чому хореограф не наважувався на одруження

На початку осені, у вересні, родина Ями вирушила на українські Мальдіви – Бирючий. Тоді дружина Ліліана захотіла порівняти їх зі справжніми й Влад пообіцяв, що така поїздка відбудеться. І от вчора мрія здійснилась: подружжя разом з сином потрапили на справжній райський острів.

Складно описати словами картинку… Просто здається, що це кіно… Збулася ще одна мрія…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Прилетіла родина лише на добу, проте встигли покласти до себе в скарбничку безліч спогадів. Хоча читали не найкращі відгуки про це місце:

Прораховували цю країну кілька разів, але завжди або було дорого чи, судячи з відгуків, «туди менше, ніж на 10 днів, немає сенсу їхати». А коли було в запасі два тижні, як правило, рвалися до Америки. Так ось, пробули добу і переконалися, що відгуки – така собі історія. Важливо не скільки, а як.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма показав зворушливий танець своїх батьків під пісню їхнього весільного вальсу 49 років тому (відео)

Яма пояснив, що спочатку вони збирались до Єгипту, проте передумали:

Насправді почалося все з ідеї про «хороший Єгипет», в якому не були років 13, але поки вирішувалися, він став порівнянним за ціною з Мальдівами. Так, на пару днів менше, але справа взагалі не в цьому!

Дивіться сюжет, де Влад Яма з дружиною розповіли, як виховують сина:

 

Новини по темі