"1+1 Україна" працює над новою драмою "Обіцянка Богу" з Валерією Ходос в головній ролі

Обіцянка Богу
1+1 Україна працює над новою драмою "Обіцянка Богу"

Скоро на телеканалі «1+1 Україна»: серіал "Обіцянка Богу" про одне з найскладніших випробувань для матері — важкої хвороби дитини.

Поділитися:

Вже навесні телеканал "1+1 Україна" покаже нову драму "Обіцянка Богу". Серіал розповість історію подолання одного з найскладніших випробувань для матері — важкої хвороби дитини. Героїня серіалу потрапить у химерне мереживо життєвих обставин, намагаючись врятувати свого сина.

За сюжетом, успішна телеведуча Стася вагітною дізнається, що коханий зрадив їй з найкращою подругою. Спустошена зрадою найближчих людей, вона вирішує не розповідати про дитину майбутньому батькові. Минає час, Стася щаслива в новому шлюбі. Однак за кілька років їй доведеться зустрітись із колишнім та розкрити таємницю. У сина Стасі діагностують страшну хворобу, потрібен донор. Але ні Стася, ні батько дитини не можуть ним стати. Врятувати хлопчика може пуповинна кров рідного брата чи сестри. А для цього біологічним батькам потрібно народити ще одну спільну дитину. Так розпочинається історія боротьби за життя маленького хлопчика, яка змусить всіх героїв переосмислити життєві цінності.

Серіал "Обіцянка Богу"

Новий серіал — адаптація корейського формату “A Pledge to God”. Зйомки нового проєкту відбуваються у Києві та області. Виробництвом на замовлення телеканалу “1+1 Україна” займається продакшн Kalyna Film.

Серіал зібрав цілу плеяду відомих українських акторів. У головних ролях: зірка серіалу “Катерина”, “Все одно ти будеш мій” — Валерія Ходос та відомий глядачам за роллю у проєкті “Хазяйка” — Сергій Радченко. Актор театру та кіно – Юрій Феліпенко, а також — Світлана Гордієнко, яку глядачі могли бачити у серіалі “Папік-2”.

Продюсерами серіалу від каналу "1+1 Україна" виступають Олена Єремєєва, Дарина Жукова. Від Kalyna Film - Галина Храпко. Головними авторами є Євгенія Коротич та Оксана Андрєєва, головна редакторка – Ірина Чорна. Режисер-постановник – Анатолій Григор’єв, оператор-постановник – Костянтин Воробйов.

Серіал "Обіцянка Богу"

Премʼєра серіалу “Обіцянка Богу” відбудеться вже зовсім скоро на телеканалі «1+1 Україна».

Новини по темі