"Коли доньки голодували, старша знаходила їжу", — Наталія Могилевська розповіла про прийомних доньок у проєкті "Пісня мого життя"

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Наталія Могилевська розповіла про прийомних доньок у "Пісні мого життя"

Наталія Могилевська ексклюзивно в проєкті "Пісня мого життя" розповіла про адаптацію доньок в родині.

Поділитися:

В неділю на телеканалі “1+1 Україна” показали шостий випуск проєкту Пісня мого життя із ведучою Катериною Осадчою. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Серед присутніх гостей була українська артистка Наталія Могилевська

Співачка загадала композицію MamaRika & KOLA "Люди". Саме цю пісню вона ставить своїм прийомним донькам Софії та Мішель, для яких стала мамою два роки тому.

"Я щаслива і пишаюся тим, що сьогодні в Україні з'являється молодь, яка створює саме такий зміст (пісень - прим. ред). Раніше я казала, що якби в мене були діти, я б виховувала їх за нею. Але тоді я приховувала, що вони в мене вже є два роки. Я дуже часто ставлю цю композицію в машині, розбираю кожне слово: чому люди — тополі, чому хитаються. І оце кожне слово є такою психологічною можливістю відповідати дитині, згадувати приклади зі школи. Вона мудрішає через це".

Наталія Могилевська у проєкті "Пісня мого життя"

Також Наталія поділилася, які почуваються її прийомні доньки. За словами артистки, дівчатка свого часу пройшли складні випробування.

"Саме цих двох дівчат я полюбила. Саме вони були дані мені долею. Старша з першого дня називає мене мамою. Вони дуже класні. Вони змінюються, тому що були зовсім іншими на початку. Через два роки я можу сказати, що це люблячі, розслаблені діти. Я їм кажу, що хочу, аби вони були щасливими. Але якщо ви навіть не захочете чогось робити, не будете найкращими, я вас буду любити завжди. Справа в тому, що моя старша донька стала мамою для молодшої. В певний момент життя вона взяла на себе всю цю відповідальність дорослої людини. Вона декілька разів рятувала життя сестрі. Коли вони голодували, вона знаходила їжу і годувала молодшу, а її півтори рочки. І сьогодні моя мета — повернути 10-річній дитині її дитинство. Дуже важко її довести, що ми з татом її захистимо, що їй не треба хвилюватися за малу. Інколи я також качаю її на руках і кажу: "Ти така сама мала, як Сонька, тільки ніжки довгі виросли". А вона плаче, тому що для неї відчуття, що вона може бути дитиною незвичне".

Наталія Могилевська про доньок

Дивіться проєкт "Пісня мого життя" щонеділі о 21:00.

Новини по темі