“Моя героїня може навчити хоробрості”, — Катерина Варченко про роботу над "Коло омани" на "1+1 Україна" та особливості власного персонажа (ексклюзив)

Коло омани
20:15
з 22 квітня
Катерина Варченко про головну роль у Коло омани

Катерина Варченко, виконавиця головної ролі у новій мелодрамі “Коло омани”, розповіла про повернення до акторства під час війни.

Поделиться:

27 листопада о 20:30 на "1+1 Україна" відбулася прем'єра детективної мелодрами “Коло омани”. Нова стрічка розкаже історію жінки, яка прагне відновити правду та відчайдушно протистоїть складним життєвим обставинам задля того, щоб повернути власну доньку.

Головну роль у стрічці виконала українська акторка Катерина Варченко, яку глядачі знають за серіалом “Хазяйка”. В ексклюзивному інтерв'ю для сайту 1+1 Катерина розповіла більше про свою героїню, а також назвала причину, чому глядачам варто подивитися “Коло омани”, що виходить з понеділка по четвер о 20:30 на "1+1 Україна"..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Глядача точно вразить непередбачуваність", — Олександр Соколов про роботу над серіалом "Коло омани" на "1+1 Україна" та повернення до акторства під час війни (ексклюзив)

Розкажіть про свого персонажа.

Мою героїню звати Ліна Коваленко, вона мама, яка прагне знайти свою доньку. Як актриса прагну зробити її максимально реальною та наближеною до життя. Хочу, щоб попри обставини сюжету, глядач її сприймав не просто як персонажа, а історія Ліни відгукнулася людям.

Катерина Варченко

Яка риса вашої героїні Вам найбільше до вподоби? 

Вона звичайна жінка, така як я. Проте ті обставини, в яких вона опинилася, змушують її до різних вчинків. Найбільше подобається те, що вона бореться, незважаючи ні на що. Є різні люди, хтось би просто склав руки і сказав: “Як є, так і буде”. А ця жінка попри все не здається.

Чому може навчити ваша героїня?

Моя героїня може навчити хоробрості. Вона намагається бути хорошою мамою, розвиває себе як творча особистість, бо вона ще й художниця.

Катерина Варченко

Якби ви опинилися на місці Ліни, чи повторювали б ви її шлях?

Я б вчиняла так, але не настільки драматично. Здається, наче в історії багато гіперболізованих та нереалістичних моментів. З іншого боку, ми обговорювали це, і виявилося, що схожі “серіальні” історії ставалися і в нашому житті.

"Дивні випадковості та неймовірні збіги обставин насправді часто відбуваються і зі звичайними людьми. Просто ми сприймаємо їх як буденність".

Який ваш улюблений персонаж “Коло омани”? Чому?

Подобається Свєтік, яку зіграла Тамара Антропова. Це подруга, з якою сиділа моя героїня. Цей персонаж мені до вподоби, адже вона весела та смішна. Також Міла у виконанні Христини Федорак класна. Вона має свої прагнення, цікаву сюжетну лінію і сама Христя дуже колоритна.

"Найбільше люблю персонажів з почуттям гумору".

Катерина Варченко

Що для вас було найскладнішим в роботі над цим проєктом?

Важким був темп, у якому ми знімали. Було багато роботи, а ще й це було влітку — занадто спекотно. Проте зараз згадую це з любов'ю. 

“Процес у нас був крутий, і після нього залишилося літнє тепло”.

Чи були ситуації, коли вам довелося імпровізувати під час зйомок?

Перевага кіно в тому, що ти маєш певний привілей — перезняти всі невдалі моменти. Над кожним дублем працює велика команда, тож все можна довести до ідеалу. Це кардинально відрізняється від театру, де кожна сцена — просто мить.

Катерина Варченко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це хороша історія, щоб відволіктися від всього, що з нами відбувається", — акторка нового серіалу "Коло омани" на "1+1 Україна" Наталія Васько розповіла про свою героїню та про вплив війни на акторство в Україні (ексклюзив)

Як ви вважаєте, у чому головний меседж історії "Коло омани"?

Коли глядачі будуть дивитися “Коло омани”, захочуть співчувати, плакати та переживати події разом з героями. Вони будуть виливати свої емоції, яких в наших реаліях кожен українець має чимало. 

“У нас місія “емоційного контейнера”, у який люди змогли помістити всі свої болі, страхи та переживання, і разом з нами поплакати і відчути цю історію. Вона доволі болюча і має важливі актуальні теми”.

Наскільки змінилася ваша кар’єра після початку повномасштабного вторгнення?

“Дуже рада, що ми зараз повернулися та знову працюємо”. 

Я рік взагалі не мала роботи, жила в Іспанії з дітьми, мали своєрідний сімейний час. Звісно, акторська кар'єра змінилася, тому що ми хоч і адаптовуємося до нових викликів, але навколишні обставини часом “збивають з ніг”.

Стежте за новинами сайту 1+1 та не пропустіть нові подробиці детективної мелодрами “Коло омани”, що виходить з понеділка по четвер о 20:30 на "1+1 України".

Новости по теме