"Міняю жінку": як пройшов обмін між фінською та українською родинами

Міняю жінку
09:30
Будние
Міняю жінку: обмін між фінською та українською родинами

Україна-Фінляндія: дивіться епізод "Міняю жінку" про міжнародний обмін дружинами.

Поделиться:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. В 11 епізоді 7 сезону відбувся обмін між фінською та українською родинами. Чим відрізняються фінські чоловіки від українських? Чи впорається європейка з обов'язками української дружини? 

В обміні вирішила взяти участь родина з міста Лозова. Місцевий діджей та за сумісництвом власник магазину електротоварів Віталій та Світлана одружені 3 роки й виховують донечку Кіру. Попри скромний сімейний стаж, в родині панують різноманітні негаразди. Дружина більшу частину часу займається господарством та доглядом за дитиною. Вона відчуває нестачу романтики та спілкування з боку чоловіка, коли ж Віталій мріє, аби кохана знайшла власне захоплення.

Друга родина — з міста Рованіємі, що у Фінляндії. Системний адміністратор Марк та українка Світлана познайомилися в інтернеті. Пара три місяці листувалася за допомогою онлайн-перекладача в мережі. У закоханих за плечима теж 3 роки подружнього життя. У Світлані також є доросла донька, яка живе в Україні. В родині панує кохання та благополуччя. Чи зможе їхній обмін допомогти родині з міста Лозова? Дивіться у випуску "Міняю жінку" на нашому сайті.

Новости по теме