Що шукає Маріс, та чим закінчиться відверта розмова Рити та Роберта: подробиці 27 серії "Ніхто не ідеальний"

Ніхто не ідеальний
Ніхто не ідеальний: що покажуть у 27 серії

Фінальні серії "Ніхто не ідеальний": розкриваємо подробиці 27 серії.

Поделиться:

Цього тижня о 20:15 на телеканалі "1+1 Україна" покажуть фінальні серії авантюрної мелодрами "Ніхто не ідеальний", де головні ролі зіграли Тетяна Злова, Артур Логай, Валерія Ходос та Олексій Нагрудний. 

Нагадаємо, за сюжетом, напередодні свого 18-річчя Саша приїжджає в будинок свого дядька, щоб вступити в права спадкоємиці та отримати свою половину сімейного бізнесу. Очікування на теплий та радісний прийом виявляються ілюзією. Деякі члени сімʼї готові на все, аби позбутись небажаної гості. Головна героїня змушена змінити зовнішність, щоб вступити у спадок та встановити справедливість. 

"Ніхто не ідеальний": опис 27 серії

Усвідомивши свої почуття до Анни (Саша), Роберт приходить до Рити, аби розставити крапки над і в їхніх стосунках. Ця розмова може стати поворотним моментом у їхньому житті. Рита не наважується зізнатися у своїх помилках, але пропонує поставити шлюб на паузу та роз'їхатися. Своєю чергою Анна продовжує вести власне розслідування, використовуючи Костянтина. Приїзд славнозвісного Маріса викликає підозри у мами поліціянта Володимира. Як повернення чоловіка вплине на життя Роберта та решти героїв, а також, хто зірве весілля Каті та Костянтина? Дивіться у новій серії "Ніхто не ідеальний" вже сьогодні о 20:15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: за яку пару серіалу "Ніхто не ідеальний" ви вболіваєте найбільше​​​​​​​

Новости по теме