Алла Мазур розповіла про бойовий чай від «Укрзалізниці»

Алла Мазур розповіла про бойовий чай від Укрзалізниці — фото

Ведуча поділилася враженням від спеціальної чайної колекції.

Поделиться:

Алла Мазур, авторка і ведуча інформаційно-аналітичної програми «ТСН Тиждень», що виходить в неділю о 20:00 в марафоні Єдині новини, на своїй сторінці в Instagram поділилася враженням від спеціальної чайної колекції, з допомогою якої пасажири Укрзалізниці долучаються до збору коштів на бойові дрони для ЗСУ. 

чай 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Життя і здоров'я кожного нашого захисника – безцінні»: Алла Мазур у свій день народження закликала підтримати захисника України

Під час своєї недавньої подорожі Алла познайомилася з провідницею пасажирського потягу Валентиною Пронченко. Жінка не лише принесла ведучій «Розвідувальний» чай на кримських травах, але й розповіла, що завдяки цій  ідеї вдалося зібрати понад 1 мільйон гривень на FPV-дрони для наших захисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур під час прямого ефіру навчилась керувати бойовим дроном

чай 1+1

чай 1+1

чай 1+1

Така ідея — не лише практичний варіант допомоги, а й прекрасний спосіб візуалізації нашої перемоги: жартома каже телеведуча Натякаючи на гру «Морський бій», розташовану на зворотному боці пакетика чаю. Одна склянка такого спеціального чаю коштує 20 гривень, а чверть від цієї суми йде на FPV-дрони для Сил оборони України. Ці дрони дозволяють ефективно знищувати особовий склад і техніку ворога на відстані, захищаючи українських бійців. 

«Укрзалізниця надихає. Неважливо, куди їдеш - уже можна потренуватися визволяти від окупантів наш Крим  чи розвідати акваторію Євпаторії», - написала Алла Мазур.

За даними організаторів, уже продано 206 452 пакетиків чаю. 1 135 486 грн спрямують на рахунки фандрейзингової платформи UNITED24, де за них придбають FPV-дрони для наших захисників. «Бойовий» чай (чорний з бергамотом), та «Розвідувальний» чай (на кримських травах) доступні для замовлення в застосунку, чат-боті або на сайті, а також — безпосередньо в потязі. ​​​​​​​

Новости по теме