Де українці можуть переглянути мультфільм «Мавка. Лісова пісня» у вільному доступі

Мавка. Лісова пісня: де дивитися у вільному доступі

До 7 січня 2024 року включно українську анімаційну історію «Мавка. Лісова пісня» можна дивитися безкоштовно в записі на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

Поделиться:

Київстар ТБ зробила своїм глядачам подарунок до різдвяно-новорічних свят — увесь контент на платформі до 7 січня 2024 року включно можна переглянути без додаткової плати, окрім категорії «Покупка». Серед популярних стрічок — і український анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» виробництва студії Animagrad, FILM.UA Group, телепрем'єра якого пройшла 1 січня на 1+1 Україна. Тепер мультфільм можна дивитися безкоштовно в записі впродовж першого тижня січня.

«Мавка. Лісова пісня» — найкасовіший за часи незалежності України мультфільм, який побачили у 148 країнах світу! Це перший український анімаційний фільм, який вийшов у надширокий світовий кінопрокат. Найбільшу популярність стрічка мала у Франції та Польщі.

Персонажів озвучили українські зірки: Мавка говорить голосом акторки Наталки Денисенко, Лукаш — голосом Артема Пивоварова, Килину озвучила Олена Кравець, Водяницю — Юлія Саніна, Фрола — Сергій Притула, а Гук звучить голосом Михайла Хоми. 

Щоб подивитися «Мавку» та інші легендарні стрічки, потрібно просто авторизуватись на Київстар ТБ за допомогою номера телефону. Ця можливість доступна для абонентів усіх мобільних операторів. 

Безкоштовне користування платформою кіно та телебачення можна подовжити ще на 1 тиждень, застосувавши промокод STAR. Просто після авторизації зайдіть у «Профіль» та оберіть «Введення промокоду». Введіть промокод STAR та підтвердіть активацію. Так ви отримаєте доступ до понад 370 телеканалів і VOD-бібліотеки із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу.

Окрім «Мавки», в межах першого тижня січня українці можуть насолоджуватися переглядом улюблених рейтингових фільмів та серіалів по телебаченню. Розповімо про найпопулярніші з них.

1+1 Україна

З 3 по 6 січня о 19:00 на 1+1 Україна дивіться всі частини «Льодовикового періоду». У четвер, 4 січня, о 20:50 канал покаже комедію «Сусідка» із Ксенією Мішиною в головній ролі. 

У суботу, 6 січня, на цьому ж каналі на вас чекає українсько-італійська комедія з Ірмою Вітовською про пригоди новоспеченої молодої бабусі-українки в Італії — стрічка «Коза Ностра. Мама їде».

7 cічня о 20:50 дивіться телепрем'єру біографічної музичної драми про Елтона Джона «Рокетмен» на 1+1 Україна. 

2+2

У четвер та п'ятницю канал покаже пригоди Індіани Джонса. У суботу, 6 січня, з 12:45 по 19:00 телеканал 2+2 транслюватиме всі частини «Людей Ікс».

ТЕТ

5 січня о 14:25 та 16:10 на ТЕТ дивіться «Бетховена» про пригоди сенбернара на ім'я Бетховен. А вже ввечері з 18:00 телеканал буде радувати своїх глядачів усіма частинами фільму «Назад у майбутнє». 

ПЛЮСПЛЮС

6 січня об 11:00 на телеканалі ПЛЮСПЛЮС покажуть нову серію мультфільма «Пес Патрон». А наступного дня дивіться продовження легендарної оскароносної анімаційної історії Walt Disney — «Крижане серце-2». 

Новий канал

З 3 по 5 січня «Новий» покаже декілька частин «Гаррі Поттера». У суботу з 11:45 до 17:20 планує транслювати всі частини «Монстрів на канікулах». А в неділю в цей же час — всі частини «Нікчемного я».

СТБ

Більшість ефірного часу телеканалу СТБ у суботу та неділю 6-7 січня займатиме трансляція серіалу «Папаньки». Окрім цього, глядачі зможуть подивитися епізоди інших відомих проєктів каналу.

ICTV 2

У неділю, 7 січня, о 22:00 канал покаже фільм «Джон Вік» з Кіану Рівзом в головній ролі.

Платформа кіно та телебачення Київстар ТБ доступна одночасно на 5 пристроях: смартфоні, планшеті, ноутбуці, SMART-TV та приставці. Тож скористатися святковою пропозицією ви можете як з родиною, так і з друзями.

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 370 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу.

Новости по теме