Ексклюзивні відео виступів артистів на передовій та декомунізація “Батьківщини-Матері”: “1+1 Україна” покаже «Великий музичний Квартал»

Великий музичний Квартал: есклюзивні відео виступів артистів на передовій та декомунізація Батьківщини-Матері

Актори Студії “Квартал 95” разом з друзями-артистами дали вже понад 300 концертів для наших захисників та захисниць.

Поделиться:

26 серпня та 2 вересня о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра «Великого музичного Кварталу». Від початку повномасштабної війни актори Студії “Квартал 95” разом з друзями-артистами дали вже понад 300 концертів для наших захисників та захисниць. Виїжджали близько до передової, виступали у військових частинах, на полігонах, у госпіталях, в деокупованих містах та селах - щоб подякувати справжнім героям та підтримати всіх українців. У святковому «Кварталі» до Дня Незалежності України телеглядачі побачать ексклюзивні відео з цих зустрічей.  Актори “Вечірнього Кварталу” та “Жіночого Кварталу” висміюватимуть ворога та жартуватимуть на актуальні для кожного українця теми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднані війною: історії ведучих «Сніданку з 1+1» і ТСН, які чекають чоловіків із фронту

Великий музичний Квартал 1+1

«Який час - такий і гумор. За час війни жарти стали іншими, більш відвертими та прямолінійними», - говорить художній керівник “Вечірнього Кварталу” Євген Кошовий.

Великий музичний Квартал 1+1

Так в одному з номерів на сцені «Кварталу» з’явиться Віталій Кличко у виконанні Євгена Кошового, який відстоюватиме бруківку на вулиці Богдана Хмельницького та поділиться новими ідеями по реконструкції столиці. Також гумористи жартома дадуть зрозуміти глядачам, що буде з тими, хто знімає роботу ППО.

Великий музичний Квартал 1+1

У комедійній замальовці з’явиться «Батьківщина-Мати», в яку перевтілиться Анастасія Оруджова. Номер присвячений довгоочікуваній заміні радянського герба на тризуб на щиті монумента.

Також під час концерту відомі артисти виконають свої хіти, серед зіркових гостей «Великого музичного Кварталу»: Тіна Кароль, MONATIK, Наталя Могилевська, Злата Огнєвіч, Pianoбой Дмитро Шуров, KAZKA, THE HARDKISS, TVORCHI, TAYANNA, ROXOLANA, Міша Крупін, SHUMEI, KARTA SVITU. На сцені прозвучить багато патріотичних та чуттєвих пісень.

Великий музичний Квартал 1+1

Дивіться прем'єру «Великого музичного Кварталу» у суботу, 26 серпня, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram :https://www.instagram.com/1plus1_ua/

1+1 Україна в Facebook: https://www.facebook.com/1plus1.u