Наталя Могилевська худне під час зйомок "Маленьких гігантів" (ФОТО)

Наталя Могилевська худне під час зйомок "Маленьких гігантів" (ФОТО)

Національне дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти" на телеканалі "1+1" - безпрецедентне для українського ТБ шоу за кількістю зірок, задіяних у зйомках. 

Поделиться:

Національне дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти" на телеканалі "1+1" - безпрецедентне для українського ТБ шоу за кількістю зірок, задіяних у зйомках. Головний стиліст телеканалу "1+1" Ольга Слонь розповіла, як готувалися образи для суддів Наталії Могилевської, Олени Шоптенко, Юрія Горбунова, ведучої Каті Осадчої, а також зіркових наставників проекту.

Так, Ольга розповіла, що в цілому за весь проект командою стилістів було створено близько 96 образів для зірок проекту і більше 200 - для маленьких учасників. Образи ведучої проекту Каті Осадчої були створені в основному українськими дизайнерами - Артемом Климчуком, Оленою Ревою та іншими. Єдиним винятком стала сукня від Dolce&Gabbana з принтом із дитячих малюнків, в якому ведуча постала в першому і другому ефірі. Але особливо теплі відгуки глядачів і користувачів соціальних мереж викликало бузкова легка пишна сукня з воланами від Артема Климчука.

Ескізи вбрань для суддів Наталі Могилевської та Олени Шоптенко, а також наставників Ірми ВітовськоїНаді Дорофєєвої та інших розроблялися службою стилю "1+1", а шили їх у спеціальних ательє. Для деяких суконь використовувалися ручна вишивка і розпис.

"Для нас було важливо, щоб в образах суддів, наставників і ведучої було багато яскравих кольорів, адже дорослим іноді теж необхідно відчути себе дітьми. Тому образ Олени Шоптенко зворушливий і ніжний, але в той же час суворий. У її вбраннях багато вишивки та ручної роботи. В образі Наталі Могилевської присутня модна тенденція - геометрія і класика, що ще раз підкреслює стрункість нашої судді. А ось образ Юрія Горбунова - як завжди елегантний, але в той же час легкий за рахунок присутності елементів кежуал", - коментує креативний продюсер проекту Володимир Завадюк.

До речі, Наталя Могилевська, як і обіцяла, продовжила процес схуднення, чим навіть спричинила додаткові труднощі команді стилістів.

"Наталя Могилевська так стрімко худла, що з моменту першої примірки і до готовності вбрань її параметри зменшилися, і нам доводилося всі сукні ушивати на розмір", - згадує Ольга Слонь.

Крім того, стилісти проекту поділилися ескізами деяких вбрань суддів і учасників, які глядачі побачать у наступних ефірах.

"До костюмів наших учасників ми підходили особливо ретельно, адже образ повинен підкреслити талант дитини, і ні в якому разі не затьмарити його", - зазначив Завадюк.

Нагадаємо, для маленьких учасників шоу стилісти створили понад 200 вбрань. Після закінчення зйомок проекту на телеканалі "1+1" сформувалася ціла костюмерна, яка налічує близько 1000 одиниць одягу.


Дивіться чвертьфінал проекту "Маленькі гіганти" у неділю, 8 листопада, о 22:00 на телеканалі "1+1".