Найскладніший випадок на проекті "Поверніть мені красу" на "1+1" закінчиться весіллям

Найскладніший випадок на проекті "Поверніть мені красу" на "1+1" закінчиться весіллям

Команда проекту не тільки впоралася зі складним завданням, але і виконала заповітну мрію дівчини.

Поделиться:

Випадок 27-річної Світлани Логвінової з Миколаївської області справедливо вважається найскладнішим у першому сезоні програми "Поверніть мені красу" на "1+1". Але команда проекту не тільки впоралася зі складним завданням, але і виконала заповітну мрію дівчини. 

Світлана з самого народження живе з величезною пухлиною на щоці. Вона  з'явилася після того, як у пологовому будинку її, ще немовля, упустили акушери.

"Потрапити на проект "Поверніть мені красу" і стати його героїнею було для мене останнім шансом, - говорить Світлана, - Я практично втратила віру в одужання і сумнівалася, чи робити ще одну операцію, оскільки вже мала гіркий досвід".

На момент початку зйомок програми 7-річний шлюб дівчини тріщав по швах, оскільки для чоловіка вона стала не більше, ніж хатньою робітницею.

"В останні роки нашого спільного життя Коля не робив нічого, щоб зробити мене щасливою і навіть не намагався робити вигляд, - зізнається Світлана. - Я ж мріяла стати нормальною, красивою дівчиною! Щоб чоловік захоплювався мною, цінував і навіть трохи ревнував, розуміючи, що таку красуню-дружину можуть і вкрасти".

Допомогти Світлані взявся заслужений лікар України Ростислав Валіхновський, на рахунку якого 18 років практики і понад  7000 успішних операцій.  Він провів нашій героїні ряд складних операцій з видалення виявленої пухлини і реконструкції нижньої щелепи. Загалом, вони тривали більше 12 годин.

Коли все було вже позаду, Світлана заїхала в клініку для  нового огляду. Яким же було її здивування, коли сам доктор Валіхновський зустрів її з букетом тюльпанів.

"Після проекту моє життя кардинально змінилося, - каже Світлана, - раніше я дуже комплексувала - намагалася зайвий раз ні з ким не розмовляти, соромилася, закривала обличчя волоссям. Сьогодні сама себе почала сприймати по-іншому. Але головне -  на краще змінилися стосунки з чоловіком. Він каже, що я стала красунею!"

Але головне, що завдяки проекту зовсім скоро виповниться головна мрія дівчини – зіграти весілля і влаштувати фотосесію. Пара живе у шлюбі вже 7 років і навіть має сина, але весілля у них не було. Сама Світу відмовлялася від неї, оскільки хотіла у цей важливий день бути по-справжньому красивою!

"Сьогодні я шукаю біле плаття і планую фотосесію разом з чоловіком і сином, які вдягнуть фраки, - говорить Світу. -   Я вдячна Господу Богу і проекту "Поверніть мені красу" за те, що на моєму шляху з'явився такий доктор. Ростислав Любомирович підтримував мене до операції і після, як тато. А ще - він завжди цілує руки ... З не в житті ніхто руки не цілував! Доктор переконав мене, що я біду дуже красивою і зможу зробити ще не одну щасливу фотосесію".