ТОП книг, які вас надихнуть (поради ведучого "Сніданок. Вихідний" Олександра Попова)

ТОП книг, які вас надихнуть: радить Олександр Попов
freepik.com

Ведучий «Сніданок. Вихідний» Олександр Попов розповів про книги, які він нещодавно прочитав.

Поделиться:

Ведучий "Сніданок. Вихідний", що виходить у вихідні з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу "1+1 Україна", Олександр Попов розповів про улюблені книги, а також розказав, що він читає останнім часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книги, які варто прочитати: рекомендації від ведучих "1+1 Україна"

"Останнім часом читаю багато автобіографій акторів, музикантів. Нещодавно прочитав книгу Меттью Перрі «Друзі, коханки і велика халепа». Я великий фанат серіалу «Друзі», тому одразу придбав собі автобіографію Меттью Перрі. Я знав і до цього його історію про залежність, про те, як важко знімалися «Друзі», що він лікувався кілька разів. Але було цікаво зануритися саме в його опис цієї проблеми, звідки вона в нього взялася. Дуже шкода, що такий талановитий актор пішов так рано з життя", - розказав Олександр Попов.

Олександр Попов

Ведучий розповів, що йому цікаво читати наразі:

"Зараз я читаю про Оззі Озборна, у нього теж надзвичайно цікава автобіографія. Про його дитинство, про післявоєнну Англію, бо він якраз чіпляє частково історію, яку йому озвучували бабусі та дідусі. Як Німеччина накривала і бомбила сім'ї. Тобто ти читаєш, і одразу проносяться паралелі, які відбуваються зараз з українцями. Та і сама постать його надзвичайно цікава".    

Також Олександр Попов поділився, яка книга, на його думку, може допомогти надихнутись йти за своєю мрією і ніколи не зраджувати себе:

"Декілька років тому вийшла непогана автобіографічна книжка у Вілла Сміта. І, можливо, хтось дуже здивується, але є такий скейтер Тоні Хоук, і це історія того, як маленький хлопчик катання на скейті зробив своєю професією, яка зробила його мільйонером в той час, коли про цей спорт ніхто не знав і вважав це дитячою забавкою. Він легенда екстремальних видів спорту, він суперкрутий, зараз він вже дорослий дядько з дітьми. Але от ця його божевільність та затятість, коли він вірив, що досягне успіху та стане спортсменом, допомогла йому в житті. І, можливо, коли ви також прочитаєте її. Також надихнетесь йти за своєю мрією і ніколи не зраджувати себе".

Як приготувати святкове печиво, дивіться у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube: