"Світ не готовий до змін у РФ", — Володимир Зеленський розповів про небезпеку дій Путіна, спростував заяви Трампа і нагадав про важливість допомоги Україні

Зеленський в інтерв’ю Fox News про заяви Трампа та дефіцит допомоги США
t.me/V_Zelenskiy_official

Президент України дав ексклюзивне інтервʼю відомому американському медіа Fox News

Поделиться:

В новому інтерв'ю Володимир Зеленський висловився щодо дій Путіна, реакції західних політиків і відзначив, як затримки допомоги Україні відображаються на фронті.  Президент заявив, що сумнівається в готовності світу прийняти поразку Росії: 

«Світ насправді не готовий до того, що путін може втратити свою владу. Світ боїться змін у рф».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення військовозобов'язаних чоловіків з-за кордону: президент озвучив свою позицію

Він наголосив на загрозі, яку несе росія і дії її президента:

«путін перетнув всі червоні лінії. Він неадекватна людина, яка загрожує усьому світові й стверджує, що зруйнує НАТО. І він спробує це зробити. Коли світ усвідомить це — у той момент війна завершиться». 

Видання Fox News є одним з найпопулярніших джерел інформації для американських виборців і має значний вплив на думку населення. Його глядачі переважно підтримують республіканську партію, що наразі гальмує процес надання допомоги Україні. Прихильники Трампа впевнені, що обраний ними президент зможе зупинити війну в короткі строки. Володимир Зеленський спростував такі заяви: 

«Він не зможе розв'язати цю проблему, цю трагедію».

Президент вкотре закликав Дональда Трампа приїхати й на власні очі побачити, що відбувається і зрозуміти, що означає війна в Україні. Він загострив увагу на важливості прийняття рішення про допомогу Україні та наголосив на необхідності достатньої кількості боєприпасів і техніки. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як політична діяльність Олексія Навального призвела його до загибелі у вʼязниці (сюжет «Сніданку з 1+1»)

Новости по теме