У Києві відбудеться благодійний вечір "Ukrainians for Ukraine" за участі Джамали, гуртів Kazka та Авіатор

Благодійний вечір Ukrainians for Ukraine у Києві

Усі виручені кошти в межах заходу будуть спрямовані на підтримку ЗСУ та для вирішення актуальних потреб.

Поделиться:

24 жовтня, у вівторок, у Києві відбудеться благодійний вечір “Ukrainians for Ukraine”, який організовують волонтери задля підтримки Сил безпеки й оборони України та дітей-переселенців. У межах події виступатимуть відомі українські зірки - співачка Джамала, гурти Kazka та Авіатор, а ведучим заходу стане Юрій Горбунов.

Ukrainians for Ukraine

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який стан сучасної дошкільної освіти в Україні: відповіла переможниця освітньої премії Teacher Global Prize Ukraine у номінації дошкілля

Основною частиною заходу буде благодійний аукціон, який підтримали головнокомандувач Збройний Сил України Валерій Залужний, відомі українські митці, чинний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик та мер Києва Віталій Кличко. Зокрема, серед учасників заходу будуть розіграні унікальні лоти, аби зібрати максимальну кількість коштів для вирішення актуальних потреб українського війська, зокрема придбання на запит необхідних позашляховиків та пікапів, а також для підтримки дітей, які вимушено залишили свої домівки. 

Вечір проходитиме в Osocor Residence (вулиця Виноградна, 2). Організатори заходу -  Саргіс Саргсян та благодійний фонд "Батальйон Волонтер". 

“На минулих заходах у Греції, Португалії, Австрії та Україні ми акумулювали вже понад 5 млн гривень на потреби ЗСУ. Тому не зупиняємося і продовжуємо робити добрі справи, аби підтримувати українських захисників і захисниць та забезпечувати їх усім необхідним, аби наша Перемога настала якнайшвидше”, - прокоментували організатори.

Придбати квитки на захід та підтримати таким чином благодійну подію можна на офіційному сайті Concert.ua та Kontramarka.ua

Контактна особа для преси:

Євгенія Короленко
Whatsapp, Viber, Telegram: +380 97 294 0061

Новости по теме