Відверте зізнання Наталі Могилевської та жарти над одіозними політиками: що покажуть у новорічному «Вечірньому Кварталі» на «1+1 Україна»

Яким буде новорічний випуск Вечірнього Кварталу: подробиці

31 грудня о 19:00 на телеканалі “1+1 Україна” традиційно вийде новорічний випуск “Вечірнього Кварталу”.

Поделиться:

Спеціально для святкової ночі актори «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» підготували концерт, який збере українців перед екранами та ще раз доведе, що ворогу не відібрати наших свят та традицій.

"Новорічний “Вечірній Квартал” – це загалом підсумок, і надій, і мрій, які сто відсотків втіляться, адже без цього не може існувати Україна. Ми також скажемо про важливе: не треба забувати, що в країні йде війна”, — каже художній керівник “Вечірнього Кварталу” Євген Кошовий.

Новорічний Квартал 2023

Пікалов та Кошовий

Під час концерту глядачі побачать як гумористичні  номери, які будуть побудовані на політичній сатирі, так і номери про буденні проблеми українців. Одним з таких виступів стане номер, в якому екзорцист виганяє з українки усе російське. Роль екзорциста зіграв Євген Кошовий, а роль українки, яка співає російських пісень та говорить фразами з російських фільмів, взяла на себе Ірина Гатун. Чи вдалося Євгену звільнити усіх демонів Гатун, стане відомо 31 грудня о 19:00 на телеканалі «1+1 Україна». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий розповів про зустріч з Кирилом Будановим та про те, яким був кастинг на єдину жіночу роль у «Вечірньому Кварталі»

Також глядачі побачать роздуми акторів «Вечірнього Кварталу» на тему того, що було б, якщо в Яремче відкрився МакДональдс, в меню якого був би банош, узвар та інші традиційні українські страви. 

Новорічний Квартал

Новорічний Квартал

Покажуть актори й сценку на тему того, що було б, якби в глядацькій залі сиділа Ірина Фаріон. Ексвикладачка, на яку нещодавно СБУ відкрило кримінальне провадження, запропонує замінити назву «Вечірній Квартал» на «Вечірню земельну ділянку», а також роздратує Євгена Кошового своїми настановами. 

Не обійдеться і без музичних номерів. На сцену новорічного «Вечірнього Кварталу» вийдуть MONATIK,  Тіна Кароль, гурт “Антитіла”, Артем Пивоваров, KOLA, Tayanna, NAZVA,  Павло Зібров, ТНМК та Pianoбой Дмитро Шуров, а також Наталія Могилевська, яка зробить зі сцени особисте зізнання та відповість на запитання, яке на початку зими підірвало соцмережі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Гатун про перехід у "Вечірній Квартал": "Хлопці плакали, коли я до них прийшла…"

KOLA

Новорічний Квартал

Яке одкровення чекає глядачів від Наталі Могилевської та які номери приготували гумористи у новорічному “Вечірньому Кварталі”, дивіться 31 грудня о 19:00 на телеканалі «1+1 Україна».