"Коли мені сумно, я слухаю веселі пісні", — Соломія Вітвіцька про проєкт "Пісня мого життя" та роль музики у житті

Пісня мого життя
21:00
каждое воскресенье
Соломія Вітвіцька розповіла, яка музика рятує її у важкі миті — ексклюзив

За лаштунками нового проєкту "Пісня мого життя" розпитали ведучу "1+1 Марафон" і ТСН про вплив музики на її життя та методи відновлення сил.

Поделиться:

Щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” виходять нові епізоди проєкту "Пісня мого життя", у якому зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гості та телеглядачі будуть намагатися відгадати, чия історія захована під загаданою піснею. Однією з героїнь 3 випуску стала ведуча "1+1 Марафон" і ТСН Соломія Вітвіцька. За лаштунками знімань ми розпитали її про роль музики у житті, а також, з якою піснею в неї асоціюється 2024 рік.

Ми тут зібралися для створення проєкту, в якому музика поєднується з історіями життя. На вашу думку, наскільки такий формат може бути корисний у теперішніх реаліях?

Ми зараз переживаємо непрості часи, але в будь-якому випадку життя продовжується. Наші захисники та захисниці боронять Україну, відстоюють нашу незалежність на фронті, щоб їхні рідні, дружини, діти, мами, сестри могли жити тут. Думаю, в наших захисників та й в усіх українців є пісні, які пов’язані зі зворушливими моментами життя. Саме тому цей проєкт стане натхненням та радістю для багатьох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Завдяки тобі я, здається, знову змогла повірити в кохання": Соломія Вітвіцька вперше показала коханого

Соломія Вітвіцька у проєкті Пісня мого життя

Яка пісня стала для вас саундтреком початку цього року?

Наразі, гадаю, найгучнішою піснею цього року є Teresa & Maria Jerry Heil та alyona alyona. Це не те щоб лейтмотив, але композиція, яка буде представляти Україну в Європі. Завдяки таким інфоприводам, як Євробачення, є можливість вийти на європейську сцену та нагадати людям, що в нас триває війна, потрібна допомога, зброя. Будемо всі вболівати за Україну. 

Яка музика рятує вас у важкі моменти, а яка надихає?

Коли мені сумно, я слухаю веселі пісні. Я в принципі не дуже сумна людина, тому віддаю перевагу енергійним композиціям. Звісно, якщо це трек з глибоким змістом, словами, то це допомагає замислитися. От, наприклад, кума моя TARABAROVA зараз випустила чудову пісню “Дихай”. Там класний зміст: коли важко – дихай!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов за лаштунками "Пісні мого життя" розповів про заповітне бажання сина Івана (ексклюзив)

Соломія Вітвіцька інтерв'ю

Ви перебуваєте в постійному потоці новин, різноманітної інформації. Як вдається розвантажуватися, відновити сили?

Спорт, друзі, книжки. А взагалі, гадаю, треба вміти домовлятися з собою, якщо є якісь прикрі моменти. Ніхто краще за тебе самого допомогти не може. Якщо ж проблема дуже глибока, тоді варто звертатися до фахівця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим особлива “Пісня мого життя”: розповіли герої проєкту MELOVIN, Наталка Денисенко, Ксенія Мішина

Яку пісню загадала Соломія Вітвіцька, дивіться у 3 випуску проєкту “Пісня мого життя” вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

Пісня мого життя 3 випуск

Новости по теме