Чим особлива “Пісня мого життя”: розповіли герої проєкту MELOVIN, Наталка Денисенко, Ксенія Мішина

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Ексклюзив: герої "Пісні мого життя" про участь у проєкті та роль музики у житті

Герої проєкту "Пісня мого життя" розповіли про улюблені музичні вподобання та роль музики у житті.

Поділитися:

Щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” показують українську адаптацію найпопулярнішого розважального проєкту Фінляндії “Song Of My Life”, який збирає частку перегляду в понад 40%. За правилами проєкту “Пісня мого життя, ведучою якого стала Катерина Осадча, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Ми побували на зйомках проєкту та розпитали його учасників про роль музики в їхньому житті та улюблену музику.

Пісня мого життя

MELOVIN

Ми тут зібралися для створення проєкту, в якому музика поєднується з історіями життя. На вашу думку, наскільки такий формат може бути корисний у теперішніх реаліях?

Будь-які нові проєкти важливі в умовах війни, адже неможливо постійно знаходитися в деструктиві. Бачимо по коментарях в соцмережах, що люди трохи сходять з розуму. Чим більше ми даватимемо на противагу негативним новинам якоїсь можливості перевести подих, тим більше люди будуть змотивовані, зможуть більше донатити. Крім того, здорова нація – класне продовження. Я завжди на цьому наголошую: всі концерти, будь-які події – все це важливо. Люди не можуть знаходитися лише під тиском воєнних дій. 

У цьому проєкті герої ділитимуться історіями злетів та падінь, розкриватимуть ексклюзивні подробиці свого життя. Далеко не всім легко говорити про себе відверто. Як наважитися бути відвертим і чому, на вашу думку, сьогодні це потрібно кожному?

Завжди є вибір: говорити чи ні. Якщо людина хоче говорити, нехай говорить. Не хоче – не говорить. Немає якогось загального правила. Може, комусь і не потрібно ділитися. Це також нормально. Особисто я завжди ділюся, тому що для мене це своєрідна психотерапія. Я також розумію, що це може стати прикладом для інших людей.

Як пісня стає для вас розрадою у важкі моменти?

Я типовий меломан. Обожнюю слухати музику на вінілі. В мене є програвач, величезна колекція пластинок. Слухаю все, починаючи з Елли Фіцджеральд, Луї Армстронга, Френка Сінатри, закінчуючи Вєркою Сердючкою “Lasha Tumbai”. З останнього, що підіймало настрій, як би це когось не дратувало, – Сердючка “Хорошо”. 

Цього року вам не вдалося поїхати на Євробачення. Чи побачимо ми MELOVINa ще на Нацвідборі?

Зараз я працюю над музичним матеріалом і дуетом з європейською зіркою, тому мені хочеться більше поринути у своє. Але я не кажу “ніколи”. Дуже нудно знаходитися постійно в конкурсах. Це стресово, хоч і прикольно. Та й кому взагалі подобається коли тебе оцінюють? Нікому. А коли ти сам собі творець, то можеш створювати власний мультивсесвіт і ділитися з іншими. Від конкурсу в мене класні емоції, але, якщо говорити про майбутнє, сподіваюся, мені участь не знадобиться. Сподіваюся, зможу передавати меседжі іншими шляхами. 

Що б ви хотіли змінити в українській музичній індустрії?

Закони, які будуть діяти щодо роялті, авторського права, винагород тощо. Це дуже важливо і перше, що потребує змін в музичній індустрії України.

Пісня мого життя герої

Наталка Денисенко

Які ваші враження від участі в проєкті “Пісня мого життя?”

Мені дуже сподобався формат проєкту. “Пісня мого життя” – як ковток свіжого повітря. Було приємно, атмосферно, душевно. Дуже класні історії у кожного героя. В мене теж зворушлива історія. Я дуже сподівалася, що плакати не буду, але трошки дала емоцій.

Артемій Єгоров

Ми тут зібралися для створення проєкту, в якому музика поєднується з історіями життя. На вашу думку, наскільки такий формат може бути корисний у теперішніх реаліях?

Гадаю, людям зараз потрібне щось легке, розважальне. Потрібно підіймати дух, настрій, життєздатність. 

Яку музику любите слухати?

Я музикальна людина. Слухаю класику, хіп-хоп, рок.

Яка пісня асоціюється у вас з Україною?

Олег Скрипка “Весна”.

Над якими проєктами зараз працюєте у сфері театру та кіно?

Театром їздимо Україною з виставою “Основний інстинкт”. Там грають найкрутіші актори: Цимбалюк, Денисенко, Саліванчук, Хижняк, я. Також знімаюся у чотирьох серійному фільмі про війну. І навесні багато чого зніматиметься. Сподіваємося, творчість в нашій країні не помре.

А от є така думка, що не варто створювати нові проєкти, фільми, серіали в умовах війни, витрачати на це гроші. А що ви думаєте?

Завжди знайдеться хтось проти. Але ж люди дивляться. Ми коли починали їздити з “Основним інстинктом” по Україні, нам казали: “Хто це буде дивитися?” А в нас по всій країні повні зали. У людей сльози на очах. До нас військові підходять, дякують. Підійшла якось жіночка. Розповіла, що в неї загинув чоловік на війні, не хотіла жити. І каже: “Ця  вистава допомогла мені з цим впоратися”. Тому, фраза “не на часі” зовсім не актуальна. 

Пісня мого життя герої 3 випуску

Ксенія Мішина

Ми тут зібралися для створення проєкту, в якому музика поєднується з історіями життя. На вашу думку, наскільки такий формат може бути корисний у теперішніх реаліях?

Це можливість більше доторкнутися до людини, зрозуміти її сутність, стати ближче один з одним. Це все про емоції та почуття. 

У цьому проєкті герої ділитимуться історіями злетів та падінь, розкриватимуть ексклюзивні подробиці свого життя. На вашу думку, на скільки відвертість може допомогти?

Я вважаю, що в першу чергу потрібно вміти бути відвертим з собою. А от чи відкриватися оточенню – це вже вибір самої людини. Мені здається, якщо ти вже прожив певну ситуацію, розклав її по полицях, то можеш поділитися. Ти розумієш, до чого вона тебе призвела і, можливо, це такий урок твого життя, який стане прикладом для інших. 

Яку роль відіграє музика у вашому житті, яка пісня стає розрадою, а яка натхненням?

Переважно я люблю їздити в тиші, бути наодинці зі своїми думками. Але коли хочеться відпочити, розслабитися, вмикаю музику.

Не пропустіть прем’єру проєкту “Пісня мого життя” 3 березня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі