"Я навчилася цінувати моменти", — Анастасія Цимбалару, виконавиця головної ролі у "Жіночий лікар. Нове життя", про особисте щастя та зйомки медичного серіалу на "1+1 Україна"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Анастасія Цимбалару про особисте життя та серіал Жіночий лікар. Нове життя

У рубриці "ЖВЛ представляє" "Сніданку з 1+1" акторка Анастасія Цимбалару розповіла про повернення до роботи в умовах війни та благодійну ініціативу Act Lots.

Поделиться:

Нещодавно на "1+1 Україна" відбулася довгоочікувана прем'єра "Жіночий лікар. Нове життя. Це перезавантаження улюбленого серіалу, який є спільним проєктом “1+1 Україна” з FILM.UA. Нові герої та історія, яка відображатиме наше сьогодення, виходить з понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Анастасія Цимбалару, яка виконує одну з головних ролей у "Жіночий лікар. Нове життя", розповіла про роботу над серіалом та особисте життя ведучому Тімуру Мірошниченку у рубриці "ЖВЛ представляє" "Сніданку з 1+1”, що виходить у будні дні з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ми збираємось з силами й прямуємо робити те, що вміємо найкраще”, — Анастасія Цимбалару про зйомки серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” в умовах війни

Про повернення до акторства після початку повномасштабного вторгнення

Для Анастасії "Жіночий лікар. Нове життя" став першою акторською роботою після 24 лютого 2022. Вона зізналася, що не спала перші дні, детально розбирала сцени та роль.

"Так 10 днів ти не їси, не спиш, хвилюєшся, але потім згадуєш, втягуєшся і працюєш".

Про локацію зйомок

Акторка розповіла, що усі локацій, які глядачі бачать в серіалі, знаходяться в одному павільйоні. Лікарні та квартири були створені спеціально під "Жіночий лікар. Нове життя". Команда проєкту змогла зробити реалістичну картинку.

жіночий лікар. нове життя

Про схожість із героїнею Оленою Руденко

Анастасія Цимбалару пояснює, що її героїня любить порядок, вона дуже щира. Цей персонаж також є мамою, і для акторки цей аспект виявився найскладнішим, адже вона сама поки дітей не має.

Про ставлення чоловіка Григорія Баклана до роботи

Акторка запевняє, що ніяких ревнощів немає.

"Ми дуже нудна пара, яка через таке не свариться. Для глядача виглядає дико, що цілуєшся з іншим чоловіком, але це ж просто робота".

Про минулі плани купити житло разом із чоловіком

Через початок повномасштабного вторгнення подружжя не купило квартиру, адже витратили гроші на життя та благодійність. Та потім стара квартира батьків звільнилася, і Анастасія та Григорій отримали її. Уже кілька днів живуть там. Акторка вважає, що все склалося так, як мало бути.

Про благодійну ініціативу Act Lots

Заснована Анастасією Цимбалару ініціатива, що спрямована на заборону російських акторів в українському кіно, поки зайшла в глухий кут. Та акторка рук не покладає:

"Якщо нас не підтримують на законодавчому рівні, то ми домовляємося між собою. Якщо ми дізнаємося, що якийсь представник російської культури перебуває на території України, ми приїжджаємо на знімальний майданчик та зупиняємо процес".

анастасія цимбалару

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як доглядати за шкірою обличчя: акторка серіалу "Жіночий лікар.Нове життя" Анастасія Цимбалару поділилась власними лайфхаками

Що для Анастасії щастя

"Момент. Я навчилася цінувати моменти. Сьогодні я тут, маю це інтерв'ю, можу розповісти про прем'єру свого серіалу, мене оточують красиві люди. Зараз це для мене щастя".

Дивіться серіал "Жіночий лікар. Нове життя" з понеділка по четвер о 20:30 на "1+1 Україна".

Не пропустіть "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме