“Було багато спогадів, чуттєвих і карколомних моментів, що я не змогла стримати сліз”: Катерина Осадча розповіла, які історії Ганна Маляр і Андрій Ісаєнко розкажуть у “Пісні мого життя” на “1+1 Україна”

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

«Ця пісня є особливою для нас із Юрою»: Катерина Осадча та співак KHAYAT у студії «Сніданку з 1+1» про «Пісню мого життя» та власні улюблені композиції.

Поделиться:

Вже у неділю, 3 березня, о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться найочікуваніша прем’єра цієї весни - проєкту “Пісня мого життя” із ведучою Катериною Осадчою. Проєкт виходитиме щонеділі о 21:00.

За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гості та телеглядачі будуть намагатися відгадати, чия історія захована під загаданою піснею. Зірки розкажуть ексклюзивні та зворушливі подробиці свого життя, поділяться болем, радістю, перемогами та падіннями. А кожен глядач зможе знайти підтримку і пригадати пісню, яка стала саундтреком його власного життя. 

Сьогодні у студії “Сніданку з 1+1” ведуча проєкту Катерина Осадча поділилася деталями першого епізоду “Пісні мого життя” і розповіла про другу річницю проєкту “Знайти своїх”.

“Рік тому ми були у Фінляндії і відзняли пілотний епізод проекту “Пісня мого життя”. В той момент, коли ми закінчили зйомки, то зрозуміли, що цей формат дуже личить нашому часу зараз. Адже ми про сенси, пісні, спогади і ностальгію за минулим. В першому епізоді до нас завітають екс-заступниця міністра оборони Ганна Маляр, відомий актор Андрій Ісаєнко, співачка Юлія Саніна і військовослужбовець Олександр Ляшук з котом на прізвисько Шайба. За правилами проєкту, кожен з гостей загадує пісню, яка асоціюється з певним періодом його життя. Хто і яку пісню загадав - не знаю навіть я. Під час зйомок було стільки багато спогадів, чуттєвих і карколомних моментів, що я не змогла стримати сліз”, - каже Катерина Осадча.

До студії Катерина завітала спільно з учасником “Голосу країни-9”, співаком KHAYAT, який виконав пісню “В кінці греблі, шумлять верби”, яку приписують Марусі Чурай. Осадча запропонувала відгадати телеглядачам у соцмережах “Сніданку з 1+1”, хто з ведучих сьогоднішнього ефіру загадав цю пісню і чому. Відповідь стане відома завтра на сторінках соцмереж.

До того ж, 3 березня виповнюється два роки проєкту з пошуку зниклих цивільних українців “Знайти своїх”. Катерина Осадча розповіла про цивільний полон та знайдених українців.

“Тішуся з того, що ми маємо можливість об’єднувати нашу соціальну роботу з роботою телевізійною. 3 березня 2 роки тому ми запустили телеграм канал “Пошук зниклих”, який згодом виріс у телевізійний формат. Зараз спільними зусиллями було знайдено 3410 людей. Ми так багато говорили про цивільний полон, приходили до студії з омбудсменом з прав людини Дмитром Лубінцем, розказували, як важливо звернути увагу на цивільний полон. І нарешті через рік з’явилася міжнародна платформа, яка буде присвячена пошуку цивільних полонених, яких викрала росія. Звісно,  на нас чекає ще дуже багато роботи, але нарешті щось зсунулось з мертвої крапки” - каже телеведуча.

Нагадаємо, в проєкті “Пісня мого життя” взяли участь ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, актор Артемій Єгоров, акторка і телеведуча Ксенія Мішина, співачка Оля Полякова, тренер “Голосу країни” та продюсер Іван Клименко, співачка Наталя Могилевська, спортсмен Жан Беленюк, оборонець Маріуполя Михайло Діанов, гімнастка Ганна Різатдінова і багато інших. Також, під час ефірів в студії з’являться молоді сучасні виконавці, які встигли завоювати любов українців. Так під час проєкту на сцені заспіває співачка Лілу45, фіналіст “Голосу країни-11” і військовослужбовець Давід Маскіса, співачка INGRID, блогер Влад Шериф, Otoy, Phil IT і багато інших.

Дистриб'ютором цього форматного проєкту є компанія ITV Studios. Виробництвом проєкту займатиметься команда 1+1 media Big Brave Events на чолі з продюсером Володимиром Завадюком. Партнер проєкту - Film.ua.

Саундтреком самої програми “Пісня мого життя” стала пісня “Говори” співачки Марти Липчей, і саме завдяки ініціативі Марти в проєкті зʼявилася особлива благодійна рубрика під назвою “Мрія заради життя”. В ній на телеглядачів чекає 10 окремих історій про звичайних людей, які надихають всю Україну. Це історії військових, волонтерів, психологів, а також людей, які були на фронті чи  бачили війну на власні очі. В кожному епізоді Марта Липчей та ведуча проєкту Катерина Осадча за підтримки мецената Андрія Мацоли роблять конкретні справи для героїв рубрики – і для них це часто справжні маленькі дива, які допомагають здійснити їхні мрії. 

Дивіться прем’єру “Пісні мого життя” 3 березня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”

Новости по теме