Ексклюзивно для «Сніданку з 1+1» Дмитро Дікусар розповів, чи повернеться він після армії на паркет та як військові реагують на гучні вечірки цивільних

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Дмитро Дікусар розповів про службу в ЗСУ та танцювальну кар'єру

Хореограф та військовий Дмитро Дікусар про службу, травму та повернення до танцювальної діяльності.

Поделиться:

Щодня з 7:00 до 09:30 на телеканалі “1+1 Україна” глядачів головного ранкового проєкту країни «Сніданок з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.

Сьогодні у «Сніданку з 1+1» ведучі Людмила Барбір та Святослав Гринчук мали ексклюзивну розмову з танцюристом та хореографом, зіркою “Танці з зіркамиДмитром Дікусаром. Після початку повномасштабного вторгнення Дмитро взяв в руки зброю та пішов захищати свою країну. Зараз у хореографа перша відпустка за час служби і свій сьогоднішній 38 день народження Дмитро проведе вдома. В ефірі “Сніданку з 1+1” Людмила та Святослав також привітали захисника та спитали Дмитра, чи має він святковий настрій, які привітання були найприємнішими та як він планує провести свої вихідні.

дмитро дікусар

“Це моя перша офіційна відпустка. Я маю 15 діб, щоб трошки підправити здоров’я та підкрутити гайки. В мене травмування, яке заважає мені працювати і бути ефективним. Я так зрозумів, що цей дощ іде надовго і треба тримати себе в формі. Крім того, я буду гуляти і намагатися переключитись на інші думки. Останнього разу в мене не дуже вийшло, тому я довго не протримався і повернувся назад. Я не виключаю, що і зараз, коли я вирішу свої питання зі здоров’ям, можу не досидіти свою відпустку до кінця. Залежить від морального стану, від емоційного стану. Будемо дивитися”, - відверто поділився Дмитро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖТренери і учасники «Голосу країни», «Танців з зірками», зірки фільмів і серіалів: як українські артисти наближають нашу перемогу

Також Дікусар розповів, чи дратує щось військовослужбовців, коли вони повертаються з окопів в мирне життя і як взагалі наші захисники реагують на історії з гучними вечірками цивільних.

“Перш за все хочу сказати, що ніхто не налаштований, щоб люди в тилу, в цивільному житті сиділи і плакали. Не треба сидіти, плакати і нічого не робити. Веселіться, відмічайте, але, будь ласка, якусь частину своєї любові, уваги і грошей виділяйте тим хлопцям, які зараз кожну секунду боронять нашу землю. І по друге, що б я вам зараз не розказував, хто б з військових вам не пояснював, поки не побачиш жахіття на власні очі, ти ніколи не зрозумієш. То не бачу ніякого сенсу. Не треба співчуття, потрібна конкретна, беземоційна, спокійна допомога в міру своїх можливостей”, - зазначив військовослужбовець.

Дмитро Дікусар

Ведуча “Сніданку з 1+1” Людмила Барбір поцікавилась, чи планує Дмитро Дікусар після звільнення з армії повернутися на паркет.

“Я взагалі не думаю про це. Я точно знаю, що до кінця війни, поки ми не переможемо, я не зможу вийти на паркет і танцювати танці. Навіть не можу собі такого уявити. Я танцюю душею, а моя душа зараз не хоче танцювати. Душа хоче бути максимально ефективною і моя ранкова молитва - це “Боже, дай мені сьогодні щось корисного зробити. Зробити все, на що я буду здатний”. Це для мене головне. Бо то суцільне горе, як в пеклі. Тому я хочу, щоб все це зупинилось. Буду робити стільки, скільки потрібно. Навіть якщо це буде надцять років і виходу не буде - я буду там. На паркет я, раніше ніж настане перемога, не повернусь”, - відверто розповів Дмитро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працює російська пропаганда на окупованих територіях: пояснили в документальному фільмі "Рік. Харківщина"

Повний сюжет дивіться у сьогоднішньому ефірі “Сніданку з 1+1”.

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме