Головне на ранок 21 листопада: розробка українського безпілотника та новий оборонний пакет від США

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Новини на ранок 21 листопада: наважливіші події в Україні та світі

Головні новини на ранок 21 листопада у новій рубриці "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

У "Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube, у рамках нової рубрики "Головне на ранок" розповіли про основні події, якими живе Україна та світ на сьогодні. 

1. Президент Зеленський анонсував новий оборонний пакет від США. Відбулася зустріч з керівником Пентагону Ллойдом Остіном, на якій обговорили подальший розвиток війни. На думку американської сторони, росіяни взимку перегрупують сили та здійснять удари по цивільній інфраструктурі. 

2. В Україні буде трирівневий захист енергетики, спрямований на протидію російським атакам. Зараз такий захист уже мають 22 підстанції та 63 автотрансформатори у 14 областях.

3. Уряд звільнив голову Держспецзв'язку Юрія Щиголя та його заступника Віктора Жора. Їх підозрюють у заволодінні 60 мільйонами гривень з 2020 по 2022 рік. Обов'язки голови Держспецзв'язку тимчасово виконуватиме Дмитро Маковський.

4. Україна розробила ударний безпілотник. Він стійкий до засобів радіоелектронної боротьби. Дрон залітає до 35 км у тил ворога і допомагає знищувати артилерію, логістичні вузли, склади та командні пункти. 

5. До України повернули тіла та останки 94 полеглих захисників. Спочатку їх привезуть до спеціальних медустанов для ідентифікації. Україна передала другій стороні тіла їх військових. Обмін здійснювали за сприяння українських силовиків та "Червоного хреста".

В Україні змінюють правила отримання посвідчення водія: деталі у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Новости по теме