Головне на ранок 23 листопада: продовження страйку на польському кордоні та нова коаліція розвитку засобів ППО

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
 Новини на ранок 23 листопада: наважливіші події в Україні та світі — у Сніданку з 1+1

Головні новини на ранок 23 листопада у новій рубриці "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

У "Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube, у рамках нової рубрики "Головне на ранок" розповіли про основні події, якими живе Україна та світ на сьогодні. 

1. Росіяни пошкодили гімназію у центрі Херсону. Вибуховою хвилею вибило вікна в їдальні та освітніх корпусах, пошкоджено покрівлю. Після повторної атаки на місто загинув один чоловік.

2. Нова коаліція розвитку засобів ППО на підтримку України. До неї долучилося 20 країн, на чолі стануть Німеччина та Франція. Нідерланди виділять 2 млрд доларів, Естонія — пів мільйона доларів на ІТ-коаліцію. Стали також відомі деталі пакета допомоги від Німеччини.

3. Польські фермери приєднуються до страйку перевізників на кордоні. Блокаду пункту Ягодин хочуть продовжити 1 лютого 2024. Станом на 22 листопада в межах 3 пропускних пунктів застрягло близько 2700 вантажівок.

4. Українські військові підтвердили удар по скупченню морпіхів 810-ї бригади на Донеччині.  Було ліквідовано кілька десятків загарбників, сотні отримали поранення. Також загинула російська акторка Поліна Меньших — вона виступала для окупантів на Донеччині.

Страйк польських перевізників на кордоні: яка зараз ситуація на паливному ринку: деталі у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:


 

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Новости по теме