Головне на ранок 24 листопада: загибель українця через страйк у Польщі та нові санкції

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Головні новини на ранок 24 листопада: наважливіші події в Україні та світі - у Сніданку з 1+1

Головні новини на ранок 24 листопада у новій рубриці "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

У "Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube, у рамках нової рубрики "Головне на ранок" розповіли про основні події, якими живе Україна та світ на сьогодні. 

1. У тимчасово окупованому Джанкої вночі чули вибухи. Загарбники перекрили рух Кримським мостом. Більше деталей очікуємо згодом.

2. Троє людей загинули від російського обстрілу у Чорнобаївці на Херсонщині, ще 5 отримали поранення. Пошкоджено близько 60 житлових будинків та господарських споруд. Обстріл здійснили касетними боєприпасами.

3. Нові санкції щодо людей та компаній, пов'язаних з країною-агресоркою, підписав Володимир Зеленський. В указі йдеться про 150 фізичних та 300 юридичних осіб. Санкції передбачають блокування активів, обмеження торговельних операцій та виведення капіталів за межі України.

4. Українське посольство у Польщі звернулося до МЗС країни з приводу загибелі ще одного українця на кордоні. Це вже друга смерть в черзі на перетині кордону. У четвер почали блокаду ще одного пункту пропуску Медика-Шегіні, вона може тривати аж до 3 січня.

Страйк польських перевізників на кордоні: яка зараз ситуація на паливному ринку: деталі у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Новости по теме