Головне на ранок 29 листопада: росіяни блокують обмін військовополоненими, донецький "Шахтар" гарантував собі євровесну

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Головні новини України та світу на ранок 29 листопада — читайте у рубриці Сніданку з 1+1

Головні новини України та світу на ранок 29 листопада у рубриці "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

У "Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube, у рамках нової рубрики "Головне на ранок" розповіли про основні події, якими живе Україна та світ на сьогодні. 

Новини України зараз

►Дружину очільника ГУР Маріанну Буданову намагались отруїти. Цей факт у ГУР МО України підтвердили вже офіційно. Отруїти також намагались ще кількох співробітників відомства. Отруєння було важкими металами. Ведеться розслідування.

►росіяни блокують обмін військовополоненими. Це робиться для того, щоб створити враження, ніби українська влада не займається цим питанням. Так повідомляють в координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

►Президент України підписав Держбюджет на 2024 рік. Левову частку спрямовують на оборону — майже трильйон сімсот млн грн. Далі в пріоритеті - соціальний захист та підтримка ветеранів, медицина та освіта. 

►У високогір'ї Карпат можливе сходження лавин. Про небезпеку попередили в ДСНС. За повідомленнями синоптиків, очікується значна снігова небезпека 3 рівня. Рятувальники радять утриматись від походів у гори.

►Донецький Шахтар переміг бельгійський Антверпен та гарантував собі євровесну. Український клуб переміг у 5 турі групового етапу Ліги Чемпіонів. Шахтар має 9 очок, як і Порту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВажливо знати: у 2024 році збільшиться розмір соціальної допомоги та розмір виплат на дітей

Новини України та світу

►Близько 2700 вантажівок стоять у черзі на кордоні Польщі з Україною. Польські перевізники продовжують блокувати 4 пункти пропуску. Кількість вантажівок може бути і більшою. 

►Українсько-словацький кордон розблоковано. 

►У польських містах Перемишль і Медика 28 листопада кілька десятків українських водіїв перекрили дороги у знак протесту проти блокування прикордонних пунктів пропуску. У польській поліції зазначили, що протести відбуваються мирно.

►Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба бойкотуватиме зустріч ОБСЄ. Все через поступки росії з боку головуючої Македонії. Там буде присутній глава МЗС росії Сергій Лавров. 

Дезінформація в масовій культурі – Уроки антифейку з Єгором Гордєєвим, дивіться деталі у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Новости по теме