Неля Шовкопляс вперше відвідала UFW (фото)

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Неля Шовкопляс вперше відвідала UFW (фото)
1plus1.ua

Ведуча програми Сніданок з 1+1 була у вбранні від українського дизайнера.

Поделиться:

3 лютого ведуча програми Сніданок з 1+1 Неля Шовкопляс відвідала модний показ дизайнера Ельвіри Гасанової, а також завітала на презентацію соціального проекту Who Is On Beauty Today. Для виходу Неля вбралася у чорний костюм бренду Gasanova. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс показала фото з весілля

Проект Who Is On Beauty Today присвячений красі, яка є у кожній людині. Проект доводить, що краса - всеосяжна, її можна побачити всюди, і кожен із нас є по-своєму красивим. 

В об’єктиві фотографа Дениса Манохи та оператора Макса Либідя позували семеро дівчат – зовсім різних, несхожих одна на одну, проте однаково гарних і зовні, і зсередини. Приміром, Оксана Кононець – модель у візку, яка у 2016 році стала переможницею конкурсу «Краса без обмежень». Зараз Оксана не тільки продовжує займатись модельною справою – вона ще й є директоркою благодійного фонду «Нескорені», який займається інтегруванням людей із проблемами хребта в індустрію моди.

Ще однією героїнею Who Is On Beauty Today стала Саша Шаталова, трансгендерна дівчина, що три роки тому вирішила змінити стать. Саша завжди розуміла, що як жінка відчуває себе комфортніше, і зараз додає, що ні про що не шкодує, – в інтерв’ю в рамках проекту вона розповідає, що за будь-яких умов відчувала б себе гарною, що б не думали та не казали інші. Також в проекті Галина Бурнишева, 67-річна модель та колишня журналістка, розповідає про те, що люди літнього віку часто не усвідомлюють цінності кожного моменту життя. «Варто лише поширше подивитись навколо і подякувати за все, що є в людини», – запевняє вона.

На презентації Неля Шовкопляс зустрілась із Катериною Осадчею. Чекайте на ексклюзивне інтерв'ю Каті та Нелі вже у наступну суботу о 23:15 у новому випуску Світського життя на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: «Лише зараз я дозволяю собі бути собою»

Новости по теме