Соломія Вітвіцька назвала 5 справ, які обов’язково потрібно зробити взимку (ексклюзив)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Які 5 справ обов’язково потрібно зробити взимку: поради Соломії Вітвіцької

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька ексклюзивно для сайту 1+1 про мальовничі місця для подорожей Україною та улюблене місце сили.

Поделиться:

Поділіться власними секретами підтримки здоров’я взимку? Що допомагає вам не хворіти? 

Я у будь-яку пору року завжди п'ю багато теплої води з лимоном. Це допомагає очистити організм від токсинів, а ще стимулює травну систему. Також раджу проводити більше часу на свіжому повітрі, частіше провітрювати кімнату чи кабінет. Можна здати кров і дізнатись чи немає дефіциту вітамінів, взимку це особливо важливо контролювати. 

Але найважливіша запорука класного самопочуття — гарний настрій. Читайте, дивіться фільми, насолоджуйтесь часом з рідними і друзями, гуляйте — робіть все, що підіймає вам настрій! 

Соломія Вітвіцька

Порекомендуйте мальовничі місця для зимових подорожей Україною.   

Моє місце сили — Карпати. Я обожнюю зиму, і якщо вдається потрапити в цей час року у Карпати, покататись на лижах — для мене це величезне щастя! Якщо зима, то стараюсь обирати лижний відпочинок, а влітку — походи в гори, до річок, водоспадів. Я люблю їздити у Славське або Буковель, ще Драгобрат. У Славське я в дитинстві їздила до бабусі й дідуся — мій дідусь був одним з тих, хто ініціював будівництво гірськолижної траси на горі Тростян.

Що допомагає вам не втрачати мотивацію взимку? Де черпаєте натхнення, сили та енергію?   

Я обожнюю зиму! Це завжди неймовірний кайф і натхнення на цілий рік вперед! Для мене сніг за вікном — додаткова мотивація. Завжди тішуся як дитина, коли падає сніг. Для мене це якась неймовірна казка і неймовірний новорічний, святковий настрій. Дуже люблю сніг, невеличкий мороз — це для мене ідеальна погода. Просто тепліше варто одягатися, йти гуляти з друзями — на ковзанку, просто на каву, пограти у сніжки.

Які 5 справ обов’язково потрібно зробити взимку?   

  • Покататись на лижах. Хоча б раз у сезон стараюся це зробити. Звичайно, бувають різні ситуації та обставини. Але якщо вдається, то це дуже круто. 
  • Намалювати снігове сердечко на лобовому склі авто.
  • Пошургати ногами по цнотливому, пухкому снігу.
  • Випити какао чи гарячого чаю з друзями десь на ковзанці чи в атмосферній локації. Зараз в Києві — це ВДНГ чи Контрактова площа, де зазвичай взимку роблять класні локації, аби піймати зимовий настрій.
  • Зробити снігового ангела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо це гучна історія, то вона точно з'явиться на ТБ": ведуча ТСН Соломія Вітвіцька про те, як розпізнати ІПСО (ексклюзив)

Соломія Вітвіцька інтерв'ю

Новости по теме