Актори "Вечірнього Кварталу" розповіли про свої традиції святкування зимових свят (ексклюзив)

Новий Вечірній Квартал
Актори "Вечірнього Кварталу" про зимові традиції та плани на 2024 рік

Традиції святкування зимових свят акторів "Вечірнього Кварталу".

Поделиться:

31 грудня о 19:00 на глядачів “1+1 Україна” очікує новорічний “Вечірній Квартал”. Попри все, українці традиційно зустрічатимуть Новий Рік з «кварталівцями». Редакція сайту побувала за лаштунками святкового концерту й поспілкувалася з акторами, які будуть тішити новими гумористичними номерами у новорічну ніч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відверте зізнання Наталі Могилевської та жарти над одіозними політиками: що покажуть у новорічному «Вечірньому Кварталі» на «1+1 Україна»

Євген Кошовий, художній керівник колективу, розповів, що цьогорічний новорічний "Квартал" буде своєрідним підсумком року, і в той же час подарує надію на майбутнє. 

"Ми скажемо про важливе: не треба забувати, що в країні йде війна, – розповів Кошовий. – Але також будемо говорити про мрії, які сто відсотків втіляться, адже без цього не може існувати Україна".

Євген Кошовий

Актор також поділився творчими планами на 2024 рік.

"Ми будемо намагатися втілити задумане в життя. Будемо робити спецпроєкти, де зустрічатиметься "Єдиний Квартал". Буде новий волонтерський сезон “Ліги Сміху”. Щось новеньке придумаємо..."

Володимир Шумко, актор "Жіночого Кварталу", розповів, чим приємним йому запам’ятався 2023 рік. Так, разом з дівчатами з колективу і своїми підписниками вони змогли допомогти нашим захисникам. 

"Цього року у нас був великий благодійний тур "Жіночого Кварталу". За виручені від концертів кошти ми закупили та передали нашим захисникам  дрони та інші необхідні для нашої перемоги речі. Також завдяки підписникам вдалося зібрати і закупили дуже багато всього для військових, – сказав Шумко. – Крім того, було багато експериментів на сцені. Разом з Лєрою Мандзюк, наприклад, ми робили стендап та імпровізацію".

Акторка Тетяна Песик поділилася, що її улюблене зимове свято – День святого Миколая.

"Колись я отримувала подарунки, а потім сама стала Миколайчиком, – з посмішкою пригадує Тетяна. – Цьогоріч настрій був трошки святковий, тож поклала собі подаруночок під подушку і така: "О Боже, що ж мені Миколай приніс?". Косметику, цукерки та шкарпетки".

Тетяна Песик

Вона також зізналася, що у неї немає настрою відзначати Новий рік.

"В мене навіть немає ялинки, й не буде. Просто включу собі щось, наприклад, новорічний “Вечірній Квартал" і вам рекомендую. Подивитеся гарний гумористичний випуск".

Еліна Мбані, співачка та акторка "Жіночого Кварталу", розповіла, що у неї в родині панують особливі різдвяні ритуали.

"У нас в сім'ї є традиція: на Святвечір тато робить кутю в макогоні. Я, звичайно, могла б робити це за допомогою блендера, але тоді втрачаються сімейні традиції. Я обов'язково маю облизати макогін після маку. Тато дуже сміється. Дає мені його і жартує: оближи, щоб мама не була лиса", – з посмішкою розповідає Еліна.

Жіночий Квартал

Акторка також поділилася очікуваннями від прийдешнього року.

"Взагалі у 2023 році було багато приємних моментів, а в 2024-му я особисто я чекаю перемоги. Для мене це буде найприємнішим моментом", – каже Еліна.

Її колеги Віра Кекелія та Марта Адамчук також розповіли про свої традиції святкування Різдва. Дівчата стали рідними одна одній за останні два роки, адже на початку повномасштабної війни вони три місяці жили родинами разом на заході країни, в батьків Марти.

"У нас на Святвечір обов'язково збираємося разом всією родиною. Готуємо 12 страв, а на другий день ходимо колядувати. Ще в нас у цей вечір заведено ходити по сусідам та давати за "поману" за покійних родичів", – розповідає Марта Адамчук.

Марта Адамчук

Віра Кекелія додала, що 2023 рік для неї став особливим.

"Я увійшла у 2023 рік з поповненням. Нас в сім'ї стало більше. Цей факт додав приємних фарб на тлі усього, що відбувалося минулого року", – каже Віра.

Віра Кекелія

Особливими планами на Новий рік поділилася акторка Ірина Сопонару.

"Новий рік проведу в сімейному колі. До повномасштабної війни в новорічну ніч я завжди працювала, але з війною в мене змінилися цінності. Тепер мені хочеться більше часу проводити з родиною", – каже Ірина. 

Ірина Сопонару

Кварталівці подякували захисникам та побажали успіхів, терпіння, наснаги, витримки та мирного неба всім українцям. 

“Захисникам — витримки, щоб поверталися додому живими і здоровими, щоб берегли себе, своїх побратимів. Дуже переживаю за всіх своїх друзів, які зараз знаходяться на фронті. Намагаюся дзвонити їм кожен день. Українцям хочу побажати не втрачати голови, думати про перемогу. Але не просто думати, а намагатися її наблизити. Тобто, ви знаєте, що кожна гривня зараз важлива. Донатьте на ЗСУ і Святий Миколай чи Санта Клаус зможе принести дуже багато корисного, зокрема й перемогу”, – зауважив Євген Кошовий.

Під час концерту глядачі побачать як гумористичні номери, які будуть побудовані на політичній сатирі, так і номери про буденні проблеми українців. Одним з таких виступів стане номер, в якому екзорцист виганяє з українки усе російське. Також українці побачать роздуми акторів «Вечірнього Кварталу» на тему того, що було б, якщо в Яремче відкрився МакДональдс. 

Не обійдеться і без музичних номерів. На сцену новорічного «Вечірнього Кварталу» вийдуть MONATIK, Тіна Кароль, гурт “Антитіла”, Артем Пивоваров, KOLA, Tayanna, NAZVA,  Павло Зібров, ТНМК та Pianoбой Дмитро Шуров, а також Наталія Могилевська, яка зробить зі сцени особисте зізнання та та відповість на запитання, яке на початку зими підірвало соцмережі, де співачка на відео з дитиною, яка називає її мамою.

Не пропустіть новорічний "Вечірній Квартал" 31 грудня о 19:00 на телеканалі "1+1 Україна"! 

Новости по теме