Прем’єра: де та коли дивитися "Новий Вечірній Квартал"

Новий Вечірній Квартал
19:00
5 мая

Не пропустіть "Новий Вечірній Квартал" на телеканалі “1+1 Україна”.

Поделиться:

24 та 31 березня о 19:00 на телеканалі “1+1 Україна” глядачі зможуть побачити новий "Вечірній Квартал". У нових номерах актори “Вечірнього Кварталу” та акторки “Жіночого Кварталу” з гумором розкажуть про реальні ситуації, знайомі кожному українцю.

Про що жартуватимуть у "Новому Вечірньому Кварталі"

Доволі давно почались розмови, чи зможе штучний інтелект замінити людину. Поки одні є прихильниками, інші навпаки бажають усунення цієї технології. У новій гумористичній мініатюрі “кварталівці” поміркували про автомобільну реальність та штучний інтелект. Яка ситуація може трапитись, якщо стався збій? Це покажуть Ірина Сопонару, Катерина Нікітіна та Тетяна Песик. Думки кожного українця, коли злітає МІГ, озвучить Юрій Ткач в оновленій версії хіта Ірини Білик “Сніг”. А також на сцені “Кварталу” виступатимуть улюблені українські виконавці, серед яких: DOROFEEVA, KADNAY, Злата Огнєвіч, Wellboy, Світлана Тарабарова, OKS, Positiff, Міша Крупін, МюсліUa ft. Misha Scorpion. Їхні виступи довершать вечори гумору та допоможуть ненадовго відволіктися від подій, які щодня оточують кожного з нас.

Нагадаємо, що всі концерти “Кварталу” зараз благодійні. Кошти з продажу квитків йдуть на допомогу Збройним Силам України. Так, за гроші, виручені з цього концерту-телезйомки, “кварталівці” вже закупили FPV-дрони та квадроцикли для наших захисників. За традицією, серед глядачів у залі також були герої нашого сьогодення – військові, медики, працівники ДСНС, які наближають нашу перемогу.

Дивіться "Вечірній Квартал" 24 та 31 березня о 19:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Настав час змінювати стиль життя”, – Юрій Ткач розповів про особисту трансформацію та вподобання доньки

Новости по теме