“Ми збираємось з силами й прямуємо робити те, що вміємо найкраще”, — Анастасія Цимбалару про зйомки серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” в умовах війни

Жіночий лікар. Нове життя
Анастасія Цимбалару про новий серіал на 1+1 Україна Жіночий лікар. Нове життя
Instagram/nastya_tsymbalaru

Приєдналася до проєкту за день до початку зйомок: Анастасія Цимбалару про повернення до зйомок.

Поделиться:

Жіночий лікар. Нове життя” — це перезавантаження улюбленої глядачами історії, прем’єра якої відбудеться вже цього року на “1+1 Україна”. Анастасія Цимбалару, українська акторка, засновниця благодійної ініціативи Act Lots та виконувачка однієї з головних ролей, розповіла про свою персонажку та процес зйомок в інтерв’ю для 24 каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перезавантаження улюбленої історії: стартували зйомки “Жіночого лікаря. Нове життя” для “1+1 Україна”

Про ідею перезавантаження популярної історії “Жіночого лікаря” та додавання контексту війни

Акторка переконана, що ми не можемо ігнорувати всі ті трагедії, які зараз з нами відбуваються, це — наші реалії, у яких дуже важлива роль лікарів. Герої – це всі українці, які намагаються вижити в нинішній ситуації, які попри все намагаються жити. Вона обіцяє зробити все можливе, щоб історія “Жіночого лікаря. Нове життя” знайшла відповідь у серці кожного глядача. 

Анастасія Цимбалару 1+1

Про свою героїню

Олена — завідувачка гінекологічного відділення, цілеспрямована та впевнена жінка. Вона виховує прийомного сина. Їй не вистачає часу на особисте, вона присвячує себе роботі, щоб забезпечити своєму синові гідний рівень життя. Анастасія зізналася, що актори ще самі не знають фіналу, а тому всю історію проживають разом із глядачем.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “1+1 Україна” розпочав роботу над серіалом “Польовий шпиталь” про порятунок життя під час війни

Про вплив повномасштабного вторгнення на процес зйомок

Акторка розповіла, що абсолютно все змінилося. Кожен учасник знімальної групи повернувся на знімальний майданчик зовсім іншою людиною. Цілком змінилося ставлення до роботи та один до одного. Під час перших зйомок була враження наче це все — несправжнє. 

“Попри всі новини, обстріли, повітряні тривоги ночами, ми збираємось з силами й прямуємо робити те, що вміємо найкраще….ми дотримуємося усіх правил, не наражаємо нікого на небезпеку та спускаємося в укриття при повітряній тривозі. Це, звісно, розтягує знімальний процес, але безпека передусім.”

Анастасія Цимбалару 1+1

Про деталі знімального процесу

Анастасія ділиться, що доєдналася до проєкту за день до початку, а тому їй складно було одразу влитися у процес, зрозуміти свою героїню. Проте із допомогою робочої команди все швидко пішло як по маслу. З Андрієм Ісаєнком, виконувачем головної ролі, вони вже разом працювали, а тому зніматися з ним Анастасії комфортно. Акторка також сказала, що немає робочих “табу”, головне — щоб матеріал був логічний та цікавий. У такому випадку вона готова пробувати відкривати себе та своїх героїнь з нових сторін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ходос відмовилась зніматись із росіянами, а Цимбалару обʼєднала зірок улюблених серіалів заради благодійності: чим українські актори займаються в часи війни

Анастасія Цимбалару 1+1

Слідкуйте за новинами “1+1 Україна” та не пропустіть нові подробиці серіалу “Жіночий лікар. Нове життя”. 

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити

Новости по теме