27 років «Сніданку з 1+1»: Барбір, Сенічкін, Шовкопляс і Гордєєв пригадали свої перші ефіри у ранковому проєкті та поділилися архівними фото

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
27 років «Сніданку з 1+1»: ведучі згадують перші ефіри — фото

Ведучі «Сніданку з 1+1» на 1+1 Україна Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв пригадали свої перші ефірі у ранковому проєкті.

Поділитися:

Дякуємо, а не святкуємо. Проєкту «Сніданок з 1+1», який щодня з 6:30 до 09:30 виходить на телеканалі "1+1 Україна", виповнюється 27 років. Для українського телебачення — це абсолютний рекорд серед ранкових програм. Ведучі разом з глядачами отримували новий досвід, проживали найбільш радісні та складні моменти, починали робочі дні після безсонних ночей. «Сніданок з 1+1» дякує глядачам за довіру, любов і підтримку. За те, що впродовж цих років проводять свої ранки саме зі «Сніданком». Ведучі проєкту пригадали свої перші ефіри та поділилися архівними світлинами.

Сніданок ведучі

Руслан Сенічкін став ведучим «Сніданку з 1+1» у 2010 році. До цього він працював ведучим новин на іншому телеканалі та радіоведучим. У 2023 році потрапив до Національного реєстру рекордів України за «Найтриваліший термін роботи ведучого ранкового проєкту». Ведучий пригадує, що перед першим ефіром не спав 2 доби.

«Я дуже переймався, тому що це був перший ефір за ці роки, коли Сніданок, як оновлена команда і новий ведучий виходили у прямий ефір. До цього програма виходила у записі. Половина колективу взагалі не знала як випускати прямий ефір, а ранкове шоу й поготів. Але всі сконцентрувались і були дуже заряджені на гарний результат. Тих перших ефірів у відкритих архівах не залишилося, я шукав. Але пам’ятаю, що був одягнений у костюмні штани-банани зі стрілками, і смугаста якась сорочка», — каже Сенічкін.

Руслан Сенічкін раніше

Руслан Сенічкін 2024

У 2013 році до команди доєдналась Людмила Барбір, її обрали ведучою, шляхом глядацького голосування на сайті 1+1. До роботи у ранковому проєкті Людмила знімалася у серіалах, озвучувала фільми та мультфільми, викладала сценічну мову і дикцію, а також працювала ведучою на телеканалі ТЕТ. У 2023 Барбір разом з Русланом Сенічкіним встановили ще один рекорд — «Найтриваліший термін роботи пари ведучих ранкового розважального шоу». Людмила пригадує, що її сповістили про те, що прийняли в команду Сніданку у день народження її сина Тараса. Як і її співведучий, Люда нервувала перед своїм першим ефіром і не могла заснути.

«Я так само напередодні не спала. Перед ефіром ще було багато трактів, це був для мене абсолютно новий досвід. Тремтіли руки, ноги, голос. Ми почали тоді ефір разом з Анатолієм Анатолічем, Мариною Леончук і Русланом - презентували четвірку ведучих. А далі програму вели уже парами, і це також було викликом. Тому що до цього вже досить довго у новій команді Руслан працював один як ведучий. А як формувати команду, коли працюють двоє в парі? Це був виклик і для продюсера і для всієї команди», — ділиться Людмила Барбір.

Людмила Барбір раніше

Людмила Барбір

Наступним до команди долучився Єгор Гордєєв, який раніше кілька років працював ведучим ранкових випусків ТСН. У 2016 році ведучий переїхав в Чехію, щоб займатися розробкою міжнародного телеканалу, а у 2017 повернувся до України працювати ведучим «Сніданку з 1+1» на запрошення Юлії Жмакіної, директорки департаменту ранкового мовлення 1+1.

«Я пам'ятаю свій перший ефір. Здається, це був серпень 2017. Вів ефір з Мариною Леончук, і мені так було все дивно. Наче моя програма, я все добре знаю ще з часів ТСН. Але це зовсім інший формат. Це три години прямого ефіру, кілька майданчиків, і ще телепара, з якою треба знайти спільну мову. Заходиш у студію і губишся», — розповідає Єгор Гордєєв.

Єгор Гордєєв раніше

Єгор Гордєєв 2024

У тому ж 2017 році до команди долучилася Неля Шовкопляс. Протягом деякого часу Неля працювала торговельним представником у б’юті-сфері, потім був декрет, а після декрету Шовкопляс пішла навчатись в 1+1 media school. Після закінчення курсів Неля проходила стажування на кількох проєктах 1+1, а згодом пройшла проби на ведучу «Сніданку з 1+1».

«Перший прямий ефір, звісно, був дуже стресовий, і пройшов як в тумані. До того ж Єгор того дня проспав і запізнився, довелося починати без нього. На щастя, тоді ми вели «Сніданок» вчотирьох, тож я була не сама, а з Русланом Сенічкіним та Людою Барбір. Було невимовно страшно. Але я дуже добре пам’ятаю, що як тільки вимкнулися камери, я видихнула й чітко усвідомила, що я на своєму місці. Здавалося, що це не перший ефір, а сотий, і я працюю тут дуже давно», — пригадує Шовкопляс.

Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс фото

Щодня з 6:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна глядачів «Сніданку з 1+1» очікують свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день.

Новини по темі