Карта та візуалізація бажань, стосунки з Єгором Гордєєвим та порівняння з Попелюшкою – Неля Шовкопляс поділилася своїми секретами успіху у шоу «Твій день»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Неля Шовкопляс розповіла про роботу ведучої ранкового шоу, про стосунки з колегами та про карту бажань

Ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс в ефірі шоу «Твій день» поділилася своїми секретами телевізійного успіху та розповіла про те, що за ним насправді стоїть.

Поділитися:

Ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс завітала на обід у шоу «Твій день». Вона розповіла колегам, як вона йшла до успіху, як у неї складалися стосунки зі співведучим Єгором Гордєєвим та чому їй набридло порівняння з Попелюшкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Попов у студії «Твій день» розповів про своє кохання, приготував штрудель та склав піраміду бажань

Нелю Шовкопляс часто називають телевізійною Попелюшкою. А все через те, що вона без профільної освіти, походячи з невеликого міста Барвінкове в Харківській області, стала ведучою найпопулярнішого ранкового шоу країни «Сніданок з 1+1». Проте сама Неля зауважує, що їй вже набридло порівняння з Попелюшкою. Неля говорить:

Я не сиділа і чекала, що успіх мені начаклують. Треба щось робити, недостатньо просто посилати бажання у космос.

За освітою Неля Шовкопляс маркетолог-економіст. Та лише ставши телеведучою нарешті зрозуміла, яка справа їй по-справжньому до душі.

Неля Шовкопляс

Хоча робота у ранковому шоу зовсім непроста – на робочому тижні Неля мусить прокидатися щодня о 04:45 ранку. Не одразу у неї позитивно склалися і робочі стосунки з колегою у кадрі Єгором Гордєєвим. Неля говорить:

Зараз, на четвертому році ефірів, ми нарешті знайшли баланс в роботі з Єгором.

До цього вони доволі довго «притиралися» одне до одного. Неля Шовкопляс згадує, що на перший спільний ефір Єгор Гордєєв запізнився, тому що проспав. Ситуацію врятували Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, які й допомогли новій колезі влитися у процес прямих ефірів. Неля говорить:

Перший ефір був не такий страшний, як я думала, він пройшов на шаленому адреналіні.

Зараз же Єгор Гордєєв для Нелі Шовкопляс – найкращий співведучий. І хоча вони абсолютно різні, але дивним чином одне одного доповнюють, тому їхню пару люблять глядачі.

Неля ШовкоплясФото: Facebook Nelya Shovkoplyas

Ведуча зізнається – вірить у силу позитивних думок і періодично застосовує такий прийом, як карта бажань. На лист паперу слід наклеїти картинку, яка уособлює певне бажання, і підписати її у теперішньому часі. Наприклад, написати, «я маю цю машину», а не «я буду мати цю машину».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пояс з карате, 4 мови, спорт та повернення в Україну: ведучий шоу «Твій день» Володимир Рабчун вперше дав інтерв’ю після гучної прем’єри

Також Неля Шовкопляс радить візуалізувати бажання і «відпустити» його, не думати про нього постійно. Тоді є більше шансів, що воно справдиться. Ведуча говорить:

Бажання здійснюється тоді, коли ти його відпускаєш, відчуваєш легкість.

Зараз Неля Шовкопляс зізнається, що щаслива. В неї чудова родина, діти (двійнята Матвій та Тимофій), улюблена робота. Єдине, чого їй не вистачає – це трохи більше відпочинку та часу на себе.

Дивіться візит НеліШовкопляс у студію шоу «Твій день»:

Новини по темі