Катерина Кухар відзначила 40-річчя: знаменита балерина розповіла, як тримає себе в формі

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як Катерина Кухар підтримує свою форму: секрети краси від знаменитої балерини
Instagram/ekaterinakukhar_official

Катерині Кухар виповнилося 40 років: що їй допомагає тримати себе в чудовій формі?

Поділитися:

Суддя шоу «Танці з зірками», прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар 18 січня відзначила 40-річчя. Що допомагає знаменитій балерині бути у такій неймовірній формі? Що вона вважає запорукою краси та здоров’я? Про це розповіли у «Сніданку з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я вийшла на сцену і змогла викричати...», – Катерина Кухар в сюжеті для «Сніданку 1+1» розповіла, як проживала біль від втрати дитини

Катерина Кухар відома як бездоганний професіонал своєї справи, і в першу чергу вона дуже вимоглива саме до себе. Вперше Катерина стала на пуанти у 5 років, втіливши мрію мами і бабусі про балет. У 16 років Кухар дебютувала у спектаклі «Лускунчик» в Японії, а далі крок за кроком підкорила всі найвідоміші балетні сцени світу. Про балет Катерина розповідає:

«Балет – це як чоловік, який не прощає зрад. Це як каторга у квітах».

Суддя «Танців з зірками» розкрила секрет своєї краси – це постійний рух і життєва активність. Вона продовжує танцювати спектаклі, керує Київським хореографічним училищем та реалізує себе у телепроєктах і не збирається зупинятися на досягнутому.

Катерина Кухар

Ще один секрет гармонії з собою і, як наслідок, чудової фізичної форми – це щаслива родина, вважає Катерина. Чоловік балерини – прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов. Про перше знайомство з Катею Стоянов згадує:

«Вперше я побачив Катю у балетній залі, і та мить у мене зберігається у спогадах: вона була як якась нереальна голлівудська красуня».

Спочатку Олександр і Катерина були партнерами по сцені, потім – друзями, а вже потім закохалися.

Кухар Стоянов

Дивіться, як пара одружилася просто на паркеті шоу «Танці з зірками»:

Пара виховує двох дітей: сина Тимура та доньку Анастасію. Катерина Кухар не раз наголошувала на тому, що найголовніше для неї – це усмішки її дітей. Мрії ж знаменитої балерини дуже прості і зрозумілі будь-якій жінці. «Сніданку з 1+1» Кухар розповіла, що мріє про будиночок на березі моря із садом та городом, куди би приїздили в гості діти і онуки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар після суперфіналу "Танців з зірками" розповіла, кого бачить на паркеті у наступному сезоні і про пропозицію від MELOVIN знятися у кліпі

Дивіться, що про слабкості та мрії Катерини Кухар розповіли у "Сніданку з 1+1":

Новини по темі