Куди зникла принцеса Кейт Міддлтон

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Що трапилось з принцесою Кейт Міддлтон
Getty images

Що сталося з герцогинею Уельською, та при чому тут фотошоп- розібралися у «Сніданку з 1+1».

Поділитися:

Світ сколихнула пропажа британської  герцогині і дружини принца Вільяма Кейт Міддлтон. За словами Букінгемського палацу, принцесі нещодавно провели операцію, яка передбачає довгу реабілітацію. Та відсутність Кейт у медійному просторі змусила людей замислитись, чи не пропала принцеса та чому палац так дивно себе веде? 

А все це трапилось через фото. Люди почали будувати підозри про зникнення Кейт і тоді королівська родина вирішила спростувати дану думку. Герцогиня на День матері опублікувала світлину зі своїми дітьми, та після неї розгорілося ще більше конспірологічних теорій. Все через те, що на фото було видно неякісний фотошоп, який дійсно помітно. На перший погляд, здавалося б, все добре: принцеса сидить усміхнена у обіймах своїх дітей. Та якщо детальніше розглянути, можна побачити розмитості у дивних місцях, як волосся принцеси обривається на правому плечі, а спідниця має склейки з фото і виглядає ненатурально. Після викриття маніпуляцій, прес служба видалила фотографію. 

Фото: katemiddleton.id

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Меган Маркл перестала носити каблучку, зроблену власноруч принцом Гаррі, і навіщо сімейство змінило прізвища своїх дітей

Піар служби королівської родини ретельно підбирають фотографії і ніколи не висвітлюють щось просто так, тому даний вчинок здався дуже дивним для населення. Згодом принцеса нібито пояснила прихильникам, що тренується у фотошопі і сама зробила таке фото, та такі виправдання не задовольнили аудиторію. Преса королівської родини взялась за другу спробу спростувати теорії навколо Кейт і опублікувала ще два фото, де засвічено Вільяма у машині з силуетом сидячої поряд жінки. Та глядачі впевнені - на фото явно не герцогиня Уельська. Наразі невідомо, що насправді відбувається з принцесою та можна зробити висновок, що королівська родина дійсно щось приховує. 

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія кохання Чарльза і Камілли: чому парі не дозволили бути разом

Новини по темі