Історія кохання Чарльза і Камілли: чому парі не дозволили бути разом

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Як познайомились Чарльз і Камілла, і чому пара стільки років чекала дозволу на шлюб - розповіли у «Сніданку з 1+1».

Поділитися:

Чарльз і Камілла одне з найбільш неоднозначних подружжів у королівській сімʼї. І хоч їх досі не сильно шанує суспільство. Колись навіть намагатись звинуватити у смерті принцеси Діани. Але ці двоє все одно продовжували кохати одне одного всі ці роки, попри заборони правил монархії і суспільного невдоволення. 

Чарльз зустрів Каміллу ще в 70х роках. Дівчина з перших хвилин зацікавила молодого спадкоємця престолу, сказавши фразу:

«А ви знали, що моя прабабуся крутила роман з вашим прадідусем? Нам теж варто спробувати?».

Закохані хотіли одружитись. Камілла навіть змінила власний гардероб, поповнивши його класичними аутфітами з сукнями і капелюхами. Все, аби відповідати іміджу майбутньої принцеси. Але Королева Єлизавета ІІ не дозволила заключити цей союз. На думку Королеви, Камілла не мала високого статусу, щоб бути дружиною Короля Великобританії. До того, ж Єлизаветі не сподобалось і те, що Камілла вже мала партнерів до Чарльза. Королівські традиції не допускали порушення цих норм. Відтоді Камілла вийшла заміж за офіцера Британської армії Ендрю Паркер Боулза. А Чарльз одружився на Діані. 

Тим не менш, пара продовжувала тримати звʼязок і не перестали кохати одне одного за стільки років. Лише у 2005 році парі дозволили офіційно оформити шлюб. Нині Чарльз і Каміла є Королем і Королевою Сполученого Королівства.

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі