У “Сніданку з 1+1” стартувала рубрика “Долати барʼєри”, співведучим якої став ветеран війни Олександр Терен

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Долати барʼєри: у Сніданку з 1+1 стартувала нова рубрика

Ведучими рубрики стали Єгор Гордєєв та ветеран Олександр Терен.

Поділитися:

В ефірі ранкового проєктуСніданок з 1+1 на телеканалі “1+1 Україна” стартувала нова спеціальна рубрика “Долати барʼєри”, ведучими якої стали Єгор Гордєєв та Олександр Терен — доброволець батальйону "Карпатська Січ", який у травні 2022 року під час боїв на Харківщині отримав важке поранення, втративши обидві ноги. 

У межах рубрики ведучі говоритимуть «про» і «з» людьми з інвалідністю, щоби бачити, чути, відчувати одне одного, долати будь-які бар’єри у спілкуванні та будувати безбар’єрну країну суперлюдей разом.

Єгор Гордєєв та Олександр Терен

Рубрика виходитиме в ефір, починаючи з 13 грудня, о 8:15. Заплановано 5 епізодів, перший з яких буде присвячений темі спорту без барʼєрів. Партнери рубрики — компанія Mastercard та ГО "Безбар'єрність".

Єгор Гордєєв, ведучий ранкового проєкту “Сніданок з 1+1” та амбасадор Superhumans Center, зазначив, що 3 грудня у світі відзначали День людей з інвалідністю, тому команда “Сніданку з 1+1” вирішила присвятити частину ранкового ефіру темі безбарʼєрності:

“Найбільший скарб України —люди. Ми будуємо людиноцентричну країну. Це стало приводом поговорити про світ безбар’єрності у широкому сенсі. Спільно з компанією Mastercard та ГО "Безбар'єрність" ми запустили спеціальну рубрику — “Долати бар'єри”, в межах якої обговорюватимемо важливі та нагальні теми, що стосуються життя, побуту, карʼєри людей з інвалідністю в Україні. Знаково, що чи не вперше на українському телебаченні моїм співведучим буде Олександр Будько, якого всі знають як Сашка Терена. Він без будь-якого досвіду пішов добровольцем на війну, де втратив обидві ноги, проте не втратив віру в себе та в майбутнє. Маємо розповідати про таких людей і допомагати іншим, хто стикнувся з такими ж проблемами в житті”, — зазначив Єгор

Саша Терен та Єгор Гордєєв

Під час ефірів Єгор та Олександр підійматимуть теми подолання психологічних барʼєрів, як дітям реагувати на людей з протезами змалку, як створювати безбар'єрний простір навколо і чому це важливо, а також про транспорт без барʼєрів. 

Переглянути перший випуск рубрики можна на YouTube-каналі “Сніданку з 1+1”, а всі наступні випуски — о 8:15 18, 22, 26 та 29 грудня на телеканалі “1+1 Україна” та платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

«1+1 Медіа» і Mastercard є учасниками спільноти «Бізнес без бар’єрів», об'єднаної навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів».

Новини по темі